Skäms på er!


Det börjar så smått att slarvas med länkningar. Från att ha varit en självklarhet att alltid länka när man nämner någon annans blogg har det nu börjat smyga fram inlägg lite här och där, där man struntar i att länka. Det är illa. Är det så det ska bli inom bloggvärlden? Det är lågt tycker vi. Och snålt. Va fasen, bjud på en länk, det är väl inget du själv tar skada av. Nej, skärpning tjejer! Nämner man någons blogg i ett inlägg ska man banne mig länka, eller hur?

Vad tycker ni? Har vi inte rätt? Är det inte trist om vi ska börja snåla med sånt bara för att... (ja varför då egentligen)?

Ps. Kenza, som ju ändå är en kär liten tös med hjärtat på rätt ställe, länkar till exempel inte när man vinner hennes tävlingar. Why oh why Kenza? Tänker du att "de ska minsann själva få arbeta sig uppåt?" I såna fall undrar vi hur du själv gjorde i början? Fick du aldrig länkar?

/ Hälsningar från Weekly-redaktionen som har vaknat på fel sida...

Kommentarer
Postat av: emeliecarin

Jag har nog också vaknat på fel sida idag. Min frukost är stulen... första gången jag hade planerat att äta frukost på åratal och då tar nån annan den..Håller med om länkningarna där också. Det kostar ju fan ingenting! Det verkar finnas nån omintedugjortnåtförmigsåtänkerintejaggöranåtfördigmentalitet bland bloggarna.

2009-01-10 @ 12:06:08
URL: http://emeliecarin.blogg.se/
Postat av: AnnaMira

Absolut! Det ska man minsann göra! Skäms!

2009-01-10 @ 18:00:12
Postat av: Anonym

Härlig blogg! :)

2009-01-10 @ 18:06:54
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Stina

Håller med er. Det är klart man ska länka.

2009-01-10 @ 18:52:22
URL: http://rubia.se
Postat av: Camilla

Självklart ska man länka! Fy på er som inte gör det

2009-01-10 @ 20:54:22
URL: http://shopalot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0