Extra! Extra!


Här
(i Resumé) kan ni läsa om anledningen till att vår tid är lite knapp just nu...

Förresten... det vore kul om ni ville anmäla ert till vårt register av eminenta bloggare som kommer att få pressmeddelanden och dylikt från oss. Här gör ni det!

signe_logotype_nyStora projekt på g


Hmm... dags att säga nåt kanske. Ni undrar förstås varför det inte kommer in några nya inlägg här på Weekly. Håll ut, vi har bara tagit en liten traditionell bloggpaus i februaristressen (där vi har några stora projekt att ro iland)... Men vi återkommer, var så säkra :)

See you soon

!

Blondinbella är arg!


Blondinbella är arg. Schlager-upprörd kallar hon det. Hon tycker att Marie Serneholt borde ha gått vidare. Hon var både vacker, säker på scen och ustrålade glädje. Det fröken Löwengrip har missat är att det inte var någon skönhetstävling vi såg igår. Ej heller någon "vem har bästa egenskaperna"-tävling. Det var melodifestival för jösse namn!

Vem tycker ni borde ha gått vidare?

Bloggvärldens hjälte


Den här tjejen är verkligen värld att hyllas. Inte bara för att hon födde sin lilla Ella i sjukhusentrén utan även för att hon inte har låtit bloggläsarna vänta en sekund längre än nödvändigt. Nej då, hon bloggar på som vanligt. Som om hon bara hade varit iväg på en liten middagsrast.

Stort grattis till underverket!


Weekly granskar Chic


Chic är en fantastisk tidning som ger inspiration och shoppingtips. Vi vet också att Csilla är en anmärkningsvärt kreativ stylist. Varje fredag har redaktionen maskerad då alla tvingas klä sig efter ett visst tema. Senast var det Balmain som gällde. Så alla ni som klagar på att det är er tur att fixa fredagsfika på jobbat, tänk då på den stackars chica redaktionen som är tvungen att ägna alla vardagskvällar åt att förbereda inför fredagens maskerad.

Upp och ner blir succé


Man tar ett gammalt välbesökt utflyktsmål och vänder upp och ner på det. Att vi inte kom på det först. Modebloggarna blir som galna. T-shirten finns (fanns!) hos Weekday.

The winner takes it allBilden är lånad från Elins blogg

Det är skam att vi inte var där. Vi skulle ju dit men på grund av sjukdom fick vi avstå. Skam! Vi ville ju vara där när Elin tog emot priset för "bästa modebloggen". Det ryktas om att folk stod och snick-snackade så fort det blev tal om modebloggar... Hade Weeklyredaktionen varit där hade vi minsann jublat, visslat, skrikit och härjat för hela Nalen. När det kom till modebloggarna alltså. Skit att vi inte var där.

Grattis Elin!

Blondinbella har roligt!


Blondinbella ställer sig frågan om det finns något roligare än en ny klänning... Tja det skulle väl i såna fall vara att äga en ny klänning. Det kan tyckas väldigt blont och Blondinbellaigt men visst fasen är det få ting som är roligare än att äga en ny klänning?

Det ena eller det andra


Foto: Kalla fakta
Foto: Kalla Fakta, TV 4

Jaha. Är det inte det ena så är det det andra. Först får vi veta att merinofåren misshandlas för att vi ska få fina kläder. Och som om inte det vore nog visade Kalla Fakta igår hur man på, ett för djuren mycket plågsamt sätt, levandeplockar gäss och änder för att vi ska få dun till täcken och jackor. Vad blir nästa grej? Är det så att det faktiskt sker sånt här lite här och där, inom fler industrier. Och vad ska vi som konsumenter göra nu då? Slänga våra dunjackor? Vägra köpa nya? Vad kommer ni göra kära läsare?


RSS 2.0