Vem är värd mest?


Tänk er att alla bloggerskor skulle bli värderade i pengar. Som varumärken. Vem hade då varit mest värd? Weekly har värderat de 10 hetaste bloggerskorna. Enligt oss.

1. Elin Kling - Herregud, behöver vi säga nåt här? Stilsäker som få. Det i kombination med att hon verkar vara en riktigt charmig och jordnära tjej gör att hon har en säker förstaplats. Vi misstänker att hon lär sitta där ett bra tag. (Tills hon flyttar till pojkvännen i New York?)

2. Sofi Fahrman - Ja egentligen borde hon kanske dela förstaplatsen med Elin men nej, fröken Fahrman får nöja sig med en andraplacering. Mycket av det hon gör går ju ut på att "ta hem" det som har synts på catwalken. Det har inte lika mycket med känsla att göra som det Elin gör.

3. Kenza - Inte för att hon är fashionistan med de mest inspirerande outfitsen direkt... men för att hon har så sinnesjukt många fans och för att hennes blogg är ofantligt stor. Att hon är snygg är inget minus. Det är snarare en starkt bidragande faktor till att hon inspirerar så många unga tjejer.

4. Engla - Tjejen med bloggvärldens största hjärta. Hennes goa, naturliga sätt gör att hennes läsare älskar henne. Att hon sen är makalöst söt och dessutom klär sig snyggt gör att många är "hooked by Engla". Sen Jolie kom har hon även fått en drös av mammaanhängare att inspirera.

5. Linn Gustafsson - Vi skulle vilja påstå att Linn har gjort en raketstigning under det senaste året... och till och med gått om Karolina Skande (Hotspot)

6. Ebba von Sydow - Ebba känns genuin. Vi litar på Ebba. Det känns dessutom som att hon är på väg att bli någon slags modeblogg-mamma. Med hennes erfarenhet, journalistiska kunskaper, charmiga dialekt och högst sofistikerade sch-ljud känns hon som en solklar 6:a!

7. Hotspot / Karolina Skande - Karolina känns väldigt proffsig i det hon gör, men kanske lite (förlåt) tråkigare än de andra. Med tråkig menar vi att hon är mer genuint intresserad av mode och modehistoria än gemene modebloggerska...
 
8.  Frida Fahrman - Den charmigaste delen av syskonduon Fahrman är en jäkel på att ha en egen, skön stil. Långt ifrån så stylad som storasyrran. Dessutom har hon smilegropar och är en höjdare på frisyrer.

9. Eleonore - De charmigaste tjejerna har hamnat lite oförtjänt långt ner. Eleonore bjuder på sig själv, pratar charmig Halmstaddialekt och har en mycket söt och faktiskt ganska egen stil.

10. Hanna Fridén - Ja ja... vi vet att hon egentligen inte är en modebloggare. Det spelar ingen roll. Bloggvärldens i särklass kaxigaste och mest frispråkiga tjej är i alla fall värld en himla massa pengar.

Vad tycker ni? Håller ni med oss?

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Kenza borde längre ner. Tycker inte hon tillför speciellt mycket till blogg världen (då inte sagt att hon inte är duktig)gällande varken mode eller någonting annat specifikt. Fast jag kan ändå förstå att folk läser, man blir liksom lite beroende ändå.

2008-10-23 @ 21:08:17
URL: http://jennnifers.blogg.se/
Postat av: Linn

Ebba von Sydows journalistiska kunskaper? Skojar ni?

2008-10-23 @ 22:12:10
Postat av: ulluabulla

Nja - Karolina Skande - största snobruden i bloggvärlden! Kolla in källorna istället: LLC, Agnes B ... Och framförallt FASHIONSPOT.

2008-10-23 @ 23:46:43
Postat av: måretne

dessutom är Karolina FULAST ibloggvrlden.

2008-10-23 @ 23:47:46
Postat av: Linn

Fyfan vad folk är elaka. Har ni ens träffat någon av dem ni klankar ner på? Tycker listan är jätte bra, alla tjejer är bra förebilder på olika sätt!

2008-10-24 @ 09:22:34
Postat av: Kim

Alla som använder sig av ordet BLOGGERSKOR borde straffas medelst aga.

2008-10-27 @ 10:18:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0