Bloggerskor vi älskar att hata!


Bloggvärlden är lik den vanliga världen, är det inte så? Som "nobody" blir man peppad och påhejad av alla. Lyckas man sen med något börjar ifrågasättningar och sura kommentarer att hagla bakom ryggen på en. Skulle man sen verkligen lyckas, ja då finns det ingen hejd på elakheterna. På Weekly får vi bara trevliga hejarop... (Hmm... vi har alltså inte lyckats...) men det finns andra i bloggvärlden som man tydligen älskar att hata. För att nämna två exempel:

Engla
Därför hatar de henne:
Den där sockersöta tjejen från landet försöker framställa sig och sitt liv som ett rosa, fluffigt sockervadsskimmer. Och så skriver hon så där löjligt känsloladdat ibland, från hjärtat. Dessutom är hon smal och oförskämt söt. Inte konstigt att det finns en hel hejarklack som gör allt för att trycka ner henne.

Därför älskar vi henne:
Charmig tjej med glimten i ögat och som dessutom gillar rosa. Inte mer än så. Hon.gillar.rosa! What's the big deal? Det är bara en färg. Bra shoppingtips, inlägg som kommer från hjärtat och det faktum att hon är Engla, varken mer eller mindre, det gillar vi. Hon känns äkta! Dessutom har hon humor och självdistans, vilket är två högt uppskattade egenskaper enligt Weeklyredaktionen.

Sofi Fahrman
Därför hatar de henne:
Vem tror hon att hon är? Snygg, framgångsrik, jäkligt vältränad och perfekt i kroppen (de där magrutorna är mäkta provocerande), välbetald, trendupplysare, modedrottningstatus... ja behöver vi säga mer?

Därför älskar vi henne:
Hon är ju faktiskt vår länk till det internationella modet. Och så är hon lite av en mode-kameleont. Hon är banne mig den enda som kan klä sig i allt från romantisk spets till hårdrockiga trasor. Och se ut som sig själv i det.

Finns det fler bloggerskor som vi älskar att hata?

Kommentarer
Postat av: Engla

Jag gillar er :-)

2008-10-27 @ 17:21:44
URL: http://www.englasshowroom.com
Postat av: Weeklyredaktionen

Engla! Tack! Och vi gillar ju dig:)

2008-10-27 @ 21:16:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0