Blog Awards


Nu är hysterin över. Klänningar har inhandlats, make up-artister har avverkats, barnvakter har fixats (även om inte alla fick till det), champagne har druckits, bloggerskor har träffats och det har i allra högsta grad köats. Med andra ord: Veckorevyns Blog Award är över. Somliga älskade tillställningen medan andra var mindre imponerade.

Reflektioner från kvällen:

Strike a pose!
Jösses vad alla bloggtjejer är duktiga på att inta värsta "high fashion--modell-posen" så fort en fotograf tittar fram. Hade vi bara haft en videokamera med oss hade vi filmat skådespeleriet och gått hem och tränat för att vara redo inför nästa gala. Tänk er en syltburk som öppnas bredvid en getingsvärm...

Ebba von Sydow fick klänningsångest
Bloggarnas fashionista-mamma Ebba von Sydow gjorde fem klädbyten. Den ena klänningen var snyggare än den andra men vi hade ändå önskat att få se den blå skapelsen under mer än två minuter.

Som katten kring het gröt
Det mest populära stället på galan var vid entrén. Vad vill man göra i hallen, undrar ni nu? Jo det var ju där fotograferna hade sitt näste. Att vara på bloggala utan att bli förevigad på bild är en skam för de flesta. Vad göra? Hänga i hallen förstås.

Anna i en goodiebag
Allas vår Avanna-Anna hade illustrerat de fina goodiebagsen. Det missade ni väl inte?

Vi slår hål på myten om att höga klackar skulle vara ett bekvämt ting
Det är bara en myt att det finns tjejer som trivs och känner sig bekväma i skyhöga klackar. Det gör ont på allas fötter. Vi hörde jämran och klagan överallt. Med all rätt om man befinner sig 11 cm upp i luften.

Tajt och sexigt men ack vad trist
Den typiska bloggoutfiten bestod av 10-centimetersklackar med 1 cm inbyggd platå och axelbandslösa klänningar som är tajta upptill och vida nertill. Fint, sött, snyggt, sexigt, galaaktigt men ack vad trist när alla ser likadana ut.

Alkoholen flödade... Eller?
Bloggalan var alkoholfri. Svårt läge. Mycket svårt läge. Hur agerar man på en alkoholfri fest? Vad ska man göra? Inga problem för den företagsamme bloggaren. Hon tar nämligen saken i egna händer och går till närliggande bar för att inta starkare dryck än den bananmjölkdrink med kolasås (?) som serverades på bloggalan. Och den företagsamme bloggaren är i det här fallet fler än en.

Kvällen då de allra vassaste blev de allra blygaste...
De vassa Bloggkommentatorerna var blygare och fnittrigare än den allra blygaste modebloggande 16-åring ni kan tänka er. Under blyga och fnittriga omständigheter tog de emot pris för vassaste pennan.

Catfight mellan Kenza och Blondinbella
Det är skandal att ingen bjöd på en saftig skandal. Vi hade önskat nåt otrohetsdrama, en catfight mellan Kenza och Blondinbella, allt för fulla bloggerskor som somnat någonstans vid entrén eller nåt annat smaskigt... Snopet fick vi gå hem utan några som helst smaskiga skandaler. Vi skyller på att det bara var sex killar där... för det gjorde att alla tjejer var fullt upptagna med att bara vara snygga i sina galaoutfits.



Kommentarer
Postat av: donnasandra

Haha kul att ni såg att jag, Kelly och Jenny hade likadana klänningar fast i olika färger ;-)

2008-10-20 @ 12:22:40
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Alexandra

Donnasandra! Ha ha... det hade vi faktiskt missat :)

2008-10-20 @ 20:07:55
URL: http://whattowear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0