Bloggcoaching


Vi på Weeklyredaktionen anser oss vara specialister på bloggar och tänkte därför ge er tre förslag på bloggar ni kan starta om ni vill få många läsare:

Katrinhatarbloggen - Det är riktigt roligt att det är så många där ute som slösar energi på att hata Katrin Zytomierska. Vår fråga är: Vart kommer alla läsare ifrån? Är det alla hatare som läser hennes blogg? Verkar dumt... Hur som helst, starta en Katrinhatarblogg! Den kommer snabbt att få många besökare... Om du får behålla dem? Nja... det vete tusan...

Nakenbloggen - Bjud på halvporriga och halvnakna outfitbilder dagligen. Gärna konstnärliga eller porriga poser. Suddiga foton är inget hinder. Text? Skit i det. Den här bloggen kommer garanterat att få många läsare. Vi misstänker dessutom att du får behålla dem.

Paparazzibloggen - Ta med dig en kamera och häng på Stockholms gator dagarna i ända... Ta bilder på bloggerskor, kändisar, b-kändisar... you name it. Varför är det ingen som har gjort det här? Hade vi bott i Stockholm hade vi hängt ute med vår kamera dygnet runt. Tänk er bilder på när Elin Kling hånglar upp pojkvännen utanför porten eller när Charlotte Perrelli går och handlar. Osminkad. Eller nåt.

Har ni fler bra förslag?

Kommentarer
Postat av: Karin

Tja bra förslag alla tre kanske men jag vet inte tillräckligt om Katrin för att hata henne (men lite knäpp verkar hon), jag lägger definitiv inte ut några halvnakna dagens outfit bilder (well inte så ofta några påklädda heller) och jag bor inte i Sthlm. Här finns väl bara Sverker Olofsson, Staffan Ling och Lisa Miskovsky, blir lite enformiga bilder... Så har ni fler förslag fram med dom :)

2008-12-10 @ 18:29:17
URL: http://sakerochting.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0