Vad nu?Orsaken till lördagschocken är givetvis den färgglada toppen. Inte tusan tror man att det är basic-colour-snyggot Linn som har införskaffat sig den?

Nej nu jäklar... Här sitter man och surfar runt bland favoritbloggarna i godan ro... och vad händer? Jo vi kommer in till Linns blogg, backar ut igen eftersom vi blir osäkra på om vi har hamnat rätt, går in igen, kollar headern, jo visst är det till Linn vi har kommit. Men ärligt talat Linn, du kan faktiskt förbereda oss lite innan du chockar så där. Vi spillde faktiskt kaffe i knäet. Men snygg lär du bli.

Vad är det utmärkande?


Linn
skriver varmt om Natalia Vodianova. Men jag kan inte se vad som är mer vackert med bilden än en bild på vilken naken tjej som helst?


Frida är betagen av Clara Wester men hållningen på just den bilden är inget att rekommendera.

Vad är det ni ser som jag inte ser? Kejsarens nya kläder?

Bondens fru värd tre kameler

Bonde-Magnus nya fru Emma skröt i en artikel om att hon nära blev såld för tre kameler. Inte mycket till skryt...

Summeringen är gjord


Så där ja, då var summeringen av modeveckan gjord. Vi kan läsa än den ena, än den andra sammanfattningen. De flesta liknar varandra. Man skulle aldrig kunna missta sig och tro att de har varit på olika visningar. Men så är det ju... man blir oerhört påverkad av varandra när man går sådär och snackar och andas mode i dagarna tre. Förstås. Precis på samma sätt som man blir påverkad av de trender som råder. Nej just det ja... vi kan alltid låtsas att vi har vår heeelt egen stil och struntar fullständigt i trender, men så funkar det inte i verkligheten. Klart att vi påverkas. Eller? Har vi fel?

Dödsdansen


Herregud. Först får Mojje en hjärtinfarkt och nu är det Magdalena Graaf som har drabbats av en hjärnblödning. Är det så att Let's dance är så pressande att människor som annars kanske inte tränar så mycket tar ut sig så hårt att det kan få så allvarliga konsekvenser? Eller är det en tillfällighet? Vad tror ni?

Det var nära ögat!


Yes!!! Precis innan hon föll kom hon på ett bra sätt att balansera upp posen lite... Thank god! Och alla singelkillar som var på väg dit ombedes genast att vända om och springa hem.


Vi struntar i om hon har silikonbröst!


Ärligt talat... Vi är inte ett dugg intresserade av huruvida den där Kissie har silikonbröst, låtsasläppar och dylikt. Däremot är vi, som de mammor vi är, minst sagt oroliga över hennes poser. Vi är dessutom inte bara mammor utan även globetrotters som minsann känner till allt från lutande torn i Pisa till Turning Torsos som ser ut att falla vilken sekund som helst. Och nu gör vi alltså en liknelse med Kissie. Herregud, flickebarnet kommer ju falla baklänges när som helst. Kan någon frivillig vara snäll att vara där och plocka upp henne? Nån sugen singel kanske?Nej nu jäklar - Hata Teo-kampanj!


Fy bubblan vilken jäkel. Men samtidigt, fy bubblan vilken grym bloggkollega Blondinbella är. All heder åt alla blogg-sisters. Go bloggers! Hata Teo (som bara ska vara hejdundrades glad över att ha haffat en av Sveriges snyggaste ungdomar).Hur man hittar nya bloggar


Vi surfar in på Cecilias blogg eftersom det är ett ställe vi trivs bra på. Där hittar vi den här bilden och kan inte låta bli att tycka att det faktiskt är så Blondinbella brukar se ut när hon är ny-spray-tannad.

Nåväl, Surfar av naturliga skäl vidare till Blondinbellas blogg. För att jämföra liksom. Vi glömmer i halvlek bort vad syftet med Blondinbella-besöket var och råkar istället trilla över en massa länkar till assistent-Maria. (Ja Blondinbella verkar köra en kampanj där hon ger Maria fler läsare. På så sätt kan hon kanske sänka hennes lön. Eller nåt).

Vad gör vi? Jo givetvis surfar vi vidare till Maria och börjar läsa hennes blogg. 

Och så undrar folk varför det tar sån tid att blogga... 


Ge oss lika stora som Karin tack!


Herregud Karin! Inte visste vi att du hade en sån gigantisk storlek. Hmm... precis så som vi hade velat ha det. Det hade liksom underlättat på många sätt här i livet. Saker och ting hade liksom blivit lättare med den storleken.


... för jäklar vilken stor brevlåda man måste ha om brevbäraren kan stoppa ner ett par såna här...

Fånigt Mia?


Nix. Inte ett endaste dugg fånigt kändes det. Vi brukar liksom skämmas när vi kollar in såna där videobloggande tjejer, men av någon anledning klarade Mia av det hela med bravur. Vad gör du Mia? Själva hade vi känt oss... just fåniga. Du sitter där helt naturligt. Till och med när det kommer en liten tjej farandes agerar du... proffsigt. Så nej, det där med fånigt, det får nån annan stå för minsann... Nån som ställer upp och bjuder på en fånig stund? Tipsa oss här.

Fina lilla krumelur, jag vill aldrig bliva stur!


Jaha, nu har man tydligen gått och uppfunnit 2000-talets krumelurpiller. Weeklyredaktionen fick ett mail idag där pillret beskrivs så här:

Svenska blåbärstabletter motverkar åldrande och främjar bra syn


Blueberry Antioxidant är tabletter som är tillverkade av svenska blåbär. Blueberry Antioxidant motverkar åldersrelaterade problem i allmänhet med en synnerligen god effekt på synen.

Vi har givetvis köpt hem tonvis och förväntar oss snyggare ben, färre rynkor och att den fungerar som ett motgift mot tyngdlagen som för varje år verkar bli starkare och starkare.

Vad tror ni? Blir det här 2000-talets krumelurpiller? Kommer det funka? Blir vi snyggare?


Senaste modet


Jaha. Nu ska det tydligen vara mittbena om man ska tro Klingen och röda ögon om man ska tro Gustafssonskan. Det här med trender är inte dumt.

Vem föredrar ni att copycata? Själva kommer vi nog köra på både och i år.

Fäskyttefilé

Engla åt fäskyttefilé igår. Någon som vet vad det är? Färskytterfilé, festytterfilé eller fiskyttepyttefilé?

Är det okej att vara en copycat?


Det går snabbare än någonsin för budgetkedjorna att kopiera de dyra designerplaggen... Nuförtiden kan budgetvarianten till och med finnas i butik innan den dyra varianten släpps till försäljning. Vad tycker ni om det ? Tycker ni att det känns okej att traska omkring i näst intill identiska kopior? Eller blir ni mer och mer tveksamma till det här fenomenet..? Just wondering...

Armbanden


Foto: Bild från neimanmarcus.com och Ebba's blogg.

Alla som var där fick dem. Armbanden. Nu visas de upp och lottas ut. Vi tycker bara att dessa unika armband från H&M, specialdesignade för Elle Galan, kanske påminner om de italienska Vita armbanden gjorda med 24K guld och säljs hos bl.a. Neiman Marcus.

Vad tycker ni?

Modevecka = onda fötter


Härligt! Nu är det så äntligen dags för modevecka. Det ska bli kul att följa... framförallt för att se alla snygga outfits på väg in till visningarna. Själva känner vi ångest inför hur alla fötter ska må... Hur hade ni gjort? Hade ni tagit på er höga klackar (=snyggt, sexigt och väldigt upplyftande för helheten men samtidigt väldigt plågosamt för fötterna) eller hade ni låtit bekvämligheten gå före och valt låga (=inte alls lika snyggt och upplyftande för helheten) och sköna pjucks?

På spaning med Weekly


Vi har spanat, jagat, sprungit, krupit, smugit och letat... efter Frida och hennes lover H. De håller för tillfället till i Malmö och utövade under lördagen en okänd aktivitet. En okänd aktivitet som vi självklart är väldigt nyfikna på. Vad gjorde ni? Ni har väl inte förlovat er? Eller?

Elin har fattat grejen!


Igår trillade tioöringen ner (och det är inte en dag för sent eftersom 10-öringen inte finns längre) hos fröken Kling. Hon kom nämligen  på att en blogg är en slags dagbokslogg. Någonting man skriver i varje dag och som dateras och tidanges. Och så kom hon på att man då kan gå tillbaka, ett helt år tillbaka till exempel, och kolla vad man gjorde just den dagen. Fiffigt va?

Hurrarop för Hotspots nya frisyr!Bilderna är lånade av Hotspot.

Tjoho vad fin hon blev den där Hotspot-Karolina. Kul med lite förändring måste vi säga. Lite förändring i modebloggvärlden alltså. Nu återstår bara att se vem som blir först att följa efter... Hade det varit Elin Kling som hade gjort klippet är vi säkra på att vi redan runt tio idag skulle se resultatet i form av hundratals andra välklippta modebloggare, men nu när det är Karolina (som har en lite mer mogen, och därmed svårflirtad publik. Icke att fördöma Elins publik. Vi är också anhängare av henne och vi är 35...) är det inte säkert att frisörerna blir överbokade direkt... men snart så... Hon är ju ändå landets mäktigaste modebloggerska. Vem blir nästa ut? Vad tror ni? Käthe? Alexandra? Nån annan?

Och framförallt... vad tycker ni om Karolinas nya frisyr?

Falsk alarm... och det är jäkligt synd!


Jahapp... Falskt alarm. Linn (den jäkeln) trivs tydligen alldeles utmärkt i sin nya mockajacka. Bara lite för kallt just nu. Skit också. Vi som redan hade börjat slåss om vem av oss som skulle lägga högsta budet på den. Jaja... vad är väl en mockajacka från Whyred..? Hmm... väldigt mjuk, skön, snygg och... alldeles underbar...


Jäkla hjärtekrossare!


Det är vid såna här tillfällen vi på Weekly förstår varför Kenza är stor. Eller ja, så där värst stor är hon ju inte förstås, det är hennes blogg som är stor. Kenza själv är smärt som en... ja smärt helt enkelt. Men till saken nu... Det är när hon så öppet berättar om att hennes före detta pojkvän Teo har dumpat henne, som vi förstår varför ni har fastnat. För det är det onekligen många som har gjort. Själva har vi inte riktigt förstått tjusningen med den där bloggen... men sist vi hajade till var när hon träffade Teo. Då blev vi också anhängare för ett tag. Och nu vill vi gärna vara med henne genom hjärtesorgen. Jäkla Teo!

Den elake singelpappan?


Ingen har väl undgått den där Singelpappan och hans lilla charmtroll Ellen? På några få dagar har han gjort den snabbaste bloggkarriär man kan tänka sig. Han skriver väldigt öppet och berör alla föräldrar till tårar, den där Björn. Visst verkar han vara en trevlig prick? Men... Anna i Ystad har tydligen erfarit något annat... Hennes kommentar lyder:

Postat av: anna

du skriver så mkt om rätt o fel, hur man ska va o inte...förstår att du gått igenom världens helvete o lite till men va de rätt som du gjorde mot mej?
anna

2009-01-22 @ 11:06:04

Nu undrar vi givetvis... Vad har Björn gjort mot Anna? Och framförallt: När gjorde han det? Någon som vet? Tips emottages tacksamt...

Kommer Linn att sälja mockajackan?

Linn Gustafsson hade på sig den nyinköpta mockajackan från Whyred en dag. Dagen efter hade hon gått tillbaka till sin svarta skinnjacka från Acne. Skumt! Blev det för mycket färg? Gillar man sitt nya plagg vill man väl ha det nästa dag också? Weekly-redaktionen tror med bestämdhet att mockajackan kommer att säljas på bloppisen inom kort.

Tappar Veckorevyn premianter?


Jonna deklarerar att hon, när Veckorevyn damp ner i brevlådan, än en gång blev besviken på den. Hon tycker att den är lam och tråkig. Caroline kommenterar och avslöjar att hon håller med och redan har slutat att premiera på den.

Uppdaterat: Ha ha... visst var det ett ordskämt. Det var det som var hela poängen ju... :)


Presentation av andra Weekly-ambassadören

Vi hälsar Martina mycket varmt välkommen! Martina är Weekly-ambassadören nummer två som kommer att hjälpa oss att nosa upp skvaller. Här är hennes egen presentation:

Martina - svensk tjej med rötter utomlands, bland annat Kenya och Litauen. Flyttade till Stockholm för 4½ år sedan och har under min tid här blivit en typisk Stockholms-tjej som går på middag med pojkvännen, fikar med tjejerna, bio med familjen och promenader med hunden. Pluggar för tillfället juridik, PR och mode. På fritiden hittar jag mig själv i butikerna eller framför datorn där jag kan sitta i timmar och läsa bloggar. Bäst är jag på att hitta godis om Stockholm och vad som händer här, samtidigt som jag alltid är uppdaterad när det gäller blogg-världen. Själv driver jag bloggen Fashion Edge, namnet beskriver innehållet ;-) Mer om mig kommer ni få med tiden!

Pia blir upphetsad


Nu jäklar händer det grejer här. Nu går Pia och blir upphetsad över vanlig klockan åtta-teve. Herregud, hon som har stora barn och allt. Hur går det till? Vart håller de hus medans Pia kollar inredningsprogram liksom? Bara undrar...

Arma Cecilia


Oj då. Nu är smekmånaden visst över. Lilla Bonnie, 2 1/2 månad gammal, har hittat sina händer och (än värre) börjat fascineras av dem. Ni mamas därute vet vad hon har att vänta sig som nästa steg, den där Cecilia... Hon pratar om SM i sprattel. Vänta bara tills hon (Bonnie) intar OS-scenen. Och går och hämtar hem världsmästartiteln. I sprattel. Då du Cecilia, då får du vet att du lever (och att det är ett sjuhelsikes jobb att hålla sig hel och ren en hel dag).

Nån mamma därute som fattar vad vi snackar om?

Bloggkontor

Efter att en profesionell modebloggare fotat Dagens Oufit, är det dags att bege sig till Dagens Kontor. För många bloggerskor i Stockholm, verkar Saturnus stället dit man ska sladda med sparken, en kylig vinterdag. Kanske är det de enorma kanelbullarna som lockar och ger inspiration. Vi skulle definitivt inte tacka nej till att jobba vid ett bord på Saturnus, med en nybakad jättebulle som sällskap!  

Vi kunde sätta upp kontor med Jennie & Sofi eller Filippa & Emma eller kanske Ebba och Bella. Enligt vår djupa undersökning är Saturnus som kontor/mötesplats ett måste för en äkta modebloggare! Vi ses på Eriksbergsgatan 6.

På innelistan


På innelistan just nu verkar "frågestund i min blogg" stå högt. Engla har haft en, Avanna-Anna har haft en, Linn har haft en... Nu saknar vi fröken von Sydow (årets nya stilikon), fru Skande och äldre fröken Fahrman. Tackar allra ödmjukast på förhand tjejer. Vi ser fram emot era frågestunder. När det gäller Weekly kan vi avslöja sanningen direkt. Utan frågestund.

Intressen: modebloggar
Vad gör ni om dagarna: läser modebloggar
Vad drömmer ni om: modebloggare
Idol: alla de största modebloggarna
Stilikon: alla de största modebloggarna

Nåt mer ni vill veta?

Come on cowboy!Demo med Acnes cowboyhatt på framsidan.

Nu formligen exploderar det av cowboy-inspirerade inlägg i modebloggvärlden. Den som missar att cowboytrenden är en het potatis i vår kan inte stava till h.e.t.a  t.r.e.n.d.e.r.

Kommer du satsa på nåt cowboy-aktigt i vår eller hoppar du den trenden?

Ett modebloggsradhus tack!


Det räcker inte med att vi inspireras (kopierar varandra) när det gäller kläder i den här modebloggsvärlden. Nej nu börjar vi även inom andra områden. Det som börjar med en kamera kommer förmodligen sluta med att alla sitter i ett likadant radhus; ett modebloggsradhus där det finns en inbyggd studio för plåtning av dagens outfit, en hejdundrandes stor walk in closet och en hyvens klädhängare att hänga nyinköpta plagg på när man ska fota.

Vad tror ni? Nåt ni skulle lägga bud på?
Den lilla svarta

Nu vill vi få ett slut på den lilla svarta. Ett himla dumt namn på en svart klänning. Vad ska folk som drar mer än stl 32 kalla sin för. Eller folk som drar XL eller mer - den lilla svarta? Den stora svarta låter kanske inte så kul, men det är för att ni inte är vana. Varför inte köpa en blå och kalla den för det stora blå. Klingar ljuvligt av harmoni i våra öron.

Skumt

Det finns en klar gemensamn nämnare i modebloggarna under december månad. Förutom glögg, lussekatter och pepparkakor så kryper en liten röd påse fram fylld med skumma tomtar - Juleskum!   Ett par stycken inbitna skumdiggare är PD Annie , Eleonore och Linda. Om vi sedan söker ordet JULESKUM på bloggsök, hoppar 206 inlägg fram! Wow!  Är det så att modebloggare endast äter godis under jul? Och valet då är Juleskum? Sponsrar Cloetta modebloggarna? Vad är en modebloggares favoritgodis under resten av året? Är det gammalt skum, som Jennie drog fram en kväll i november?

Berätta, vad snaskar du på under resten av året?

Elin Kling utkastad från Spy bar!


Jaha. Vad är det här nu då? Det ryktas om att fröken Kling blev utkastad från Spy bar i helgen. Hmm... Vi måste erkänna att Elin är en av de sista vi kan tänka oss som bråkmakare. Har hon råkat hamna mitt i nåt slags dåligt sällskap månne? Någon som vet?

Nu börjar mockajakten


Foto: Linn Gustafsson.

Viktiga milstolpar:

Den 15 januari köpte stilsäkra Linn Gustafsson Whyreds mockajacka i färgen grönt. Lägg märke till: i färg. Det innebär att Linn nu ger klartecken att färg är OK att ha och att hela modebloggsvärlden inklusive dess läsare kommer att leta efter en grön mockajacka i budgetklassen. Whyreds variant går på 4000 kr.

Den 17 januari har Carolina Gynning på sig mockajackan och den ser grymt snygg ut. Mockahysterin lär snart börja.

5 sekunder senare: Den haaaaar böööörjaaat!!!!

Är ni delaktiga i hysterin?

Mass-anorexi


Vet ni vad som är så fruktansvärt sorgligt? Jo att så fort vi tjejer börjar nå framgång och lite halvkändisskap så rasar kilona. Kraven och pressen blir större och större ju "bättre" man blir och plötsligt är det inte längre okej att ha ett normalt bmi och friska kinder. Nej då blir plötsligt storlek 24 i jeans som en average medium var förr. Hjälp! Vart ska detta sluta?

Varför gör vi så här tjejer?

... och nej... inga namn nämnda... Vi vill inte stötta mass-anorexin.

Gott nytt år!Snyggast på årets Elle-gala var Ebba von Sydow.

Ja visst är det nära på en nytt år-känsla så här efter Elle-galan? Efter upptrappning inför the big night, klädångest, klänningdramatik och slutligen champagne i varenda näve och ett myller av vackra kreationer. Ebba von Sydow var, enligt en djuplodande undersökning, den som utan någon som helst tvekan tog hem priset för kvällens snyggaste outfit. Och det utan någon klänningdramatik. Fa fasiken vad snygg hon var, den där Ebba. Gott nytt år.

Ps. Vi misstänker att Ebba blir närmaste veckornas stora fest-stilikon som kommer att kopieras friskt bland modebloggarna. Vad tror ni?

Svarta galan

Och så en liten lätt analys av årets Elle-gala.

Årets Elle-gala som gick av stapeln i fredags var svartare än någonsin. Det var mycket mindre färg och mönster överlag än förra året. 50% av gästerna hade helsvart på sig. Är det lågkonjunkturen som redan satt sin spår? Intressant är också att flera av årets kvinnliga deltagare hade valt en maskulin kostym som galaklädsel. Kanske var de inspirerade av förra årets kostymbärare - Emma Wiklund. Ebba von Sydow vann kostymtävlingen med vit kavaj och transparent under.

En annan nyhet för året var att bloggslöddret inte var bjudna till årets gala. Förmodligen för att göra den mer exklusiv för mode- och artisteliten som inte ser med blida ögon på modebloggare.

Återigen var det modevisningar på Elle-galan. År 2008 hade dessa dragits in av någon anledning.

Är det något ni vill lägga till?


Vem vann?


Vi har redan fått reda på vem som vann alla hedersvärda priser på Elle-galan. Nu vill vi veta vilken bloggerska som enligt våra läsare vinner första-priset för kvällens outfit..?


Elin Kling som Pocahontas


Cecilia Blankens som en söt Hiawatha


Ebba von Sydow i svart, rött och vitt. Byxklädd.


Eleonore som en liten söt tant


Hotspot-Karolina som en annan söt liten tant.


Linn Gustafsson byxklädd och Frida Fahrman i blå klänning.


Sofi Fahrman i grönt.


Hanna Fridén med axelprydnader.

Nå... Vem var snyggast på Elle-galan? Vi tycker minsann att Elin och Ebba fick till det fantastiskt bra!

Alla bilder är lånade från Elle.


Vem är snyggast?


Så där ja. Då var det äntligen dags för årets Elle-gala. Än den ena, än den andra håller som bäst på att förbereda sig just nu. Vissa mer förberedda än andra, andra... och andra.

Vem tror ni blir snyggast ikväll? Vi tror... piiiiiip...


År 2029

Det bara kryllar av nya små fashionabla fashionistor bland modebloggarna! Om modeintresse går i arv, har vi eventuellt ett par nya bloggar att läsa i framtiden. Kanske funderar Bonnie, Jolie och Olivia på vilken klänning de ska ha på sig på ELLE-galan 2029, undertiden de sitter Front Row på Stockholm Fashion Week. Samtidigt som Kitty och Stella rapporterar från andra sidan Atlanten. Vem vet, time will tell...


Hotspot inser inte värdet!


Hotspot-Karolina inser inte värdet av sig själv och sina dagens outfit-bilder. Karolina! Det är klart vi vill se hur du ser ut. Helst av allt på ännu närmare håll. Mer dagens åt folket Karolina!

Okej att outa sin älskare?


Okej. Nu tycker vi nog att det går lite väl långt här. Är det verkligen okej att outa sin älskare i bloggen? Hur kul är det för ens riktiga partner liksom? Inte kul alls om du frågar oss. Skit samma, om du frågar Stina. Hon går helt fräckt ut med att hon ska ta med sin nye älskare till Elle-galan.

Vad tycker ni? Hur öppen kan man vara i en blogg innan det blir smaklöst?

Gå i högklackat-skolan del 2

Dags för del två. Ni som missade del 1 kan kika här. Konsten att gå i högklackat handlar om att spänna av, att inte spänna sig. Med ett eller två glas vin slappnar du av och det känns som om det går galant. Du skrider fram tills du floppar på golvet, men det är bara att resa sig upp igen. Minnesluckorna gör att du tror det går super.

Karolina "Hotspot" Skande avslöjar att det kommer att drickas rejält på Elle-galan imorgon. Nu vet ni varför...

P.S. Socialstyrelsen hälsar att alkohol kan vara starkt beroendeframkallande. Max en Elle-gala per år.

Bambis klagan
Vi hade också klagat om vi hade haft såna här (långa och snygga) ben. Måste vara jobbigt ;)

Weekly avslöjar hur Elin ska se ut på Elle-galan!

Låt oss presentera: En sneakpeak av Elins klädalternativ till Elle-galan. Det ser ju intressant och snyggt ut... Bara en liten undran Elin: Hur exakt tänker du när du funderar på en panelgardin från Ikea?
ANNO AMORF Panelgardin
Panelgardin från IKEAFå till kasslereffektenKassler är gott....och snyggt. Se till att välja ett par nätstrumpor med stora maskor, sluta (börja inte) träna och använd inga BUS-produkter. Matcha med en kortkort klänning och du är hemma. I köttfabriken.

Skäms på dig Elin!Bilden är lånad från Emmas blogg. Förstås.

Skäms på dig Elin som inte har tipsat oss om din snygga och stilsäkra assistent Emmas blogg. Weekly-redaktionen är rätt säkra på att Emma snabbt kommer att klättra upp på topplistorna.

Vad tror ni? Är Emma något att hänga i julgranen?

Unika tatueringar

En handledstatuering är det nya It-märket. Vi känner på oss att trenden kommer existera ganska länge, rättare sagt i all evighet..... 

Sofi's svala liknar Sienna Millers som har ett par stycken; en svala och några stjärnor. Sophie har stjärnor, en rosett och ett hjärta, Linn har ett hjärta, Anine har en stjärna, Jennie's polare Paula har också en.

Efter min lilla research verkar stjärnor vara de mest populära: Gisele, Lindsay Price (Victory Ford) från Lipstick Jungle, Avril.

Undrar vem som blir näst inom Sveriges modeblogg sfär med att tatuera något unikt?!

Mocka tar över våren


Är det någon som undrar vad som blir den allra hetaste superdupertrenden i vår, sitter vi med svaret: Mockajackan! Whyred har en variant, Acne har en, Topshop har en... Nu inväntar vi fler kedjevarianter. Enligt säker källa funderar Linn på Whyreds variant...

Vad säger ni? Kommer ni satsa på mockajackan i vår? Eller tillhör ni den kategorin av människor som inte gillar sönderbloggade trender?Stephanie visar naket


Jahapp. Inte trodde vi att Stephanie från Stephanies secret var så... öppen. Nu visar hon nakenåkning i Hammarbybacken. Hmm... det sker alltid grejer i modebloggvärlden. Go Stephie! Naket eller ej...

Åh vad det är skönt!


Det är en sån underbar känsla att ha rätt. Visst är det väl så? Vi hade våra starkaste aningar om att fröken Kling, till skillnad från fröken Gustafsson, skulle stå där en av de sista dagarna och slita sig i håret. Varför? Jo för att hon inte har bestämt sig för vad hon ska ha på sig på Elle-galan förstås. Elin, det är den 14 februari idag. Elle-galan är den 16 februari... På fredag. Du funderar fortfarande på om klänningen du håller på att sy upp (Herregud, den borde ha varit klar för flera veckor sen) kommer bli lyckad.

Ps. Det värsta, gott folk, är att den där Klingen har stor potential att bli snyggast på galan ändå...

Uppdaterat: Ja ja... fröken Besserwisser...;) det är januari, inte februari.


Modebloggare lottar ut sig själv

Modebloggarnas tävlingar blir allt påhittigare. Glitzy lottar ut sig själv i senaste tävlingen. Vad kommer härnäst? En date med  killen som tvingas ställa upp för att behaga de allt mer kräsna läsarna?

Presentation av första Weekly-ambassadören

Vi hälsar Anna mycket varmt välkommen! Anna är en av de fem som kommer att hjälpa oss att nosa upp skvaller. Här är hennes egen presentation:

Anna - ursprungligen från Stockholm, 10 år i Canada och nu boende i Californien med man och 9 veckor gammal dotter. Älskar att läsa svenska modebloggar för att hålla koll på svenska trender och skvaller! Svenska fashionistor har stenkoll, och jag läser gärna och mycket om de senaste från Acne, Minimarket & Dagmar, Stockholm/NY/Paris/Milano Fashion Week, och den obligatoriska Dagens (Outfit), samt alla andra bravader inom den svenska mode "blogg" världen.   Själv skriver jag bloggen The Thrifty Stylist, med fokus på att fixa en bra och unik stil fast på budget!    Kan hända att jag är 9 timmar efter i tidskillnad, men inte en sekund efter vad som händer på svenska bloggportaler!

Gå i högklackat-skolan del 1


Här är äntligen en skola som fungerar för oss vanliga dödliga. För er alltså. Glöm det här med att fokusera på hur du går. En förutsättning är att ha helt smärtfria fötter. Börja med att kladda in Xylocain i god tid. Var särskilt noga med lilltån som trots sin litenhet har en stor benägenhet att smärta. Vänta en kvart och torka sedan av. En bonus är att att hälarnas sprickor avtar. Fortsättning följer...

Hotspot startar ny trendBild: Narciso Rodriguez mood board som vi helt fräckt snodde från Hotspot.

Hotspot-Karolina skrev om "Mood boards" häromdagen. Dagen efter tog Linn upp ämnet. Möjligen utan att ha läst Karolinas inlägg, vad vet vi? Men hur som helst så anar vi en ny bubblare här... Vi tror starkt på att var och varannan bloggare kommer att göra sina egna "mood boards" i sina bloggar som om de (la, la, la) alltid har tänkt "mood boardiskt".

Vad tror ni? Tror ni inte att vi kan förvänta oss en "mood board"-våg? Om så, glöm inte vem som startade trenden. Sånt är viktigt i bloggvärlden ;)

Naket


Nä nu... Kalla oss gärna gamla, tantiga, torftiga, töntiga, gammaldags eller vad fasiken som helst... men ärligt talat, det här måste vara jäkligt kallt. Oss veterligen är det vinter, kallt och totalt omöjligt att gå med helt bar mage. Gammal eller ung. Vi fryser av att bara se det. Brr...

Är vi helt ute och reser eller är det inte liiiite väl kallt för bara magar?

Jahaaaa... det handlar förstås om att vara först... så klart... Det är ju rätt smart sätt att vara först. Bär det när det absolut inte är säsong så är det kirrat.

Det här med att posera


Som modebloggare får man lära sig både att fotografera och att posa. Efter våra egna slutsatser står det nu klart att man kan komma vääääldigt långt som modebloggare genom att posera bra, snyggt, annorlunda eller rakt av... märkligt. Den här tjejen ligger etta på vår lista över "Konsten att göra imponerande poser som vi inte hade en aning om att en människokropp kunde åstadkomma".

En liten undran bara... Hade ni, eller hade ni inte, känt er dumma om ni hade posat så på till exempel er arbetsplats? Tänk er att ni sitter där på golvet i en liten krumelurhög, med tungan bokstavligen talat rätt i mun (eller lite utanför)... och så kommer chefen in...

Lite för...


Ibland känns det som att det är lite för mycket, lite för stort, lite för... bara... Eller..? Vad tycker ni? Faller det här er i smaken? Är det så ni drömmer om att se er man?

Förutsägbart i New York!


Den mest förutsägbara resan måste vara när en modebloggare åker till New York! Smaskandes på cupcakes, köpandes en Miu Miu-väska, besökandes Victoria Secretbutiken (där man om inte annat köper nåt läppglans) och drickandes kaffe från Starbucks strosar hon likt en globetrotter och känner sig äventyrlig och unik.

Vi vill också till New York!

Någon lycklig läsare som har varit där?

Fåfång?


Nej hörrni, ingen kan anklaga Sophie för att vara fåfäng... (<---länk)

Ingen hejd på Hotspot!Karolina är Sveriges mäktigaste modebloggare, enligt branschen.

Herregud. Det verkar inte finnas någon hejdhyllningarna och hejaropen över Hotspot-Karolina. Weekly-redaktionen undrar lite försynt om Karolina har mutat hela mode-Sverige eller om hon verkligen är den modebloggs-guru som de framställer. Efter att ha grävt ner den svenska avundsjukan och bitterheten får vi nog erkänna att det är just en modebloggs-guru hon är. Eller kanske en modeguru. Vi vill givetvis gratulera Karolina och samtidigt ge henne ett gott råd på vägen: Se till att höja ditt arvode rejält. Med omedelbar verkan! Kasta upp artiklarna över dina uppdragsgivare bara. Go Karolina!

Weekly goes glamourmodeling!


Jahapp. Medan vi i godan ro sitter och läser bloggar sätter vi nästan kaffet i halsen när vi hamnar hos Petra. Genom tips i hennes blogg inser vi nu att lyckan är gjord. Vi, tjejerna bakom Weekly, kommer starta en ny karriär! Vi kommer bli rika! Vi kommer bli kända! Ni kommer älska att ni lärde känna oss innan vi blev så där snuskigt stora! Tänk att det här händer oss! Vi kan knappt tro att det är sant! Och nu nekar blogg.se oss att skriva fler utropstecken i ett och samma inlägg... så till saken: Det här är anledningen till att vi slår kullerbyttor och gör saltomortaler av lycka. Klart att vi ska delta. Tänk när världen får se oss... fotade på Bingo Rimérskt vis. Halleluja!

Skäms på er!


Det börjar så smått att slarvas med länkningar. Från att ha varit en självklarhet att alltid länka när man nämner någon annans blogg har det nu börjat smyga fram inlägg lite här och där, där man struntar i att länka. Det är illa. Är det så det ska bli inom bloggvärlden? Det är lågt tycker vi. Och snålt. Va fasen, bjud på en länk, det är väl inget du själv tar skada av. Nej, skärpning tjejer! Nämner man någons blogg i ett inlägg ska man banne mig länka, eller hur?

Vad tycker ni? Har vi inte rätt? Är det inte trist om vi ska börja snåla med sånt bara för att... (ja varför då egentligen)?

Ps. Kenza, som ju ändå är en kär liten tös med hjärtat på rätt ställe, länkar till exempel inte när man vinner hennes tävlingar. Why oh why Kenza? Tänker du att "de ska minsann själva få arbeta sig uppåt?" I såna fall undrar vi hur du själv gjorde i början? Fick du aldrig länkar?

/ Hälsningar från Weekly-redaktionen som har vaknat på fel sida...

Heja Blondinbella!


Heja Blondinbella ikväll... Eller..? Kanske inte... Weekly för sin del känner det som att Blondinbella är mer hatad och ratad än älskad och hyllad. Stämmer det? Eller kommer ni hålla på henne i kvällens Let's dance?

Weeklyredaktionen håller hellre på Mojje. Eller Laila.

Be shortBilder: Shannyn Sossamon

"Be short" lyder rubriken för ett av Linns senaste inlägg. Hmm... Nu ställer vi oss genast frågan vem som vågar vara först? Den där kortklippta frisyren är ju hur snygg som helst men av någon anledning tror vi att Sveriges modebloggelit (ja faktiskt varenda en) bangar trenden. Eller vad tror ni? Vågar någon klippa sig kort? Vem blir först ut? Om vi skulle tippa på vem som skulle passa bäst i frisyren tippar vi på Linn och hennes vackra ansikte.

Vad tycker ni? Vem borde testa den korta varianten?

Säljande rubriker


Det här med att en blogg behöver ha säljande rubriker för att platsa på listorna är rent skitsnack.Nu är det 2009, året då man inte ens behöver ha begripliga rubriker för att nå stora bloggframgången. Rubriker som ++ och 4x6 funkar alldeles utmärkt. Rubriken 002 är inte så pjåkig den heller.

Tycker ni att rubrikerna har stor betydelse?


Som en pilsk hankatt


Precis som en pilsk hankatt inte kan tänka på annat än honkatter kan vi på Weeklyredaktionen inte läsa en enda nyhet utan att fundera på vad det egentligen innebär. För bloggvärlden, och då framförallt för modebloggvärlden, alltså. Idag läser vi att man kan bota ansiktsblindhet* genom att kramas. Det låter ju fint. Det känns bara som att det skulle vara lite svårt att krama hela bloggvärlden... men vad sägs om att ha en blogg-kram-träff. Det hade kanske varit nåt?

Lider ni av ansiktsblindhet?

* Man har varit inne i en blogg, sett fotot, tagit sig därifrån och sen återkommit och då inte känt igen vare sig bloggen eller personen på fotot.

Kleerup gillar knark?

Under Grammisgalan slog polisen till och drogtestade flera personer, förlåt, kändisar. Det skulle man inte ha gjort. Det begriper ju vem som helst att musikbranschen är full av droger och inte palsternackor, enligt Kleerup som vägrade testas. Han blev så skitarädd att han sprang iväg från galan (på toa?) och lyckades undslippa testet.

Hur stor är sannolikheten att han är emot droger och inte använder några själv?


Modebloggarnas svordomar

Stora boken om fula ord har precis kommit ut. Den innehåller svordomar. Vilka svordomar och fraser är modebloggarnas mest vanliga?

Kamerajävel!
Håll truten och ta foto istället.
Vem fan orkar gå i 12 cm-klackar en hel dag? Nu åker dom av!
Hur i helsike ser jag ut idag? Det var ju snyggt innan fotograferingen...

Känner ni till fler?

Dagens snackis
Idag snackas det hej vilt om Sveriges 25 mäktigaste modebloggare. Allas vår Hotspot kammade hem förstaplatsen! Häftigt! Hon som inte ens är utbildad. Ha ha... Heja Hotspot. Du är en värdig vinnare.

Vem tycker ni är värd förstaplatsen?

Här ser ni hela listan (som inte funkar just nu efter hela Pause.se verkar ligga nere för tillfället).

Uppdaterat: För er som inte har hängt med så var det en läsare som tyckte att man skulle ha gått en journalistutbildning för att kunna titulera sig journalist. Hotspot-Karolina har inte gått en ren journalistutbildning utan har fil kand i medie- och kommunikationsvetenskap samt i svenska.


Efterlysning ambassadörer


Nu behöver vi er hjälp. Weekly söker fem ambassadörer som dagligen är ute och surfar i bloggvärlden. Det du som ambassadör ska göra är att omvärldsbevaka bloggvärlden och skicka tips till oss. Ett snabbt mail med ett länktips alltså. Som tack får du äran att ligga i vår högerspalt som "Weeklyambassadör" och om du har en blogg länkar vi till den. Intresserad? Skicka ett mail till info@weekly.nu.

Trasigt är dyrt...


Foto: Coola, trasiga jeans från Balmain/MrsH. Kostar bara 14 500 kr.

...och helt är förmodligen billigare. Modevärlden i ett nötskal. Det är dyrt att vara billig. Varför då? Jo, för att en stackars sate har fått slita på jeansen, hacka i dem och använt hälsovådliga kemikalier i flera månaders tid. Ni kan ju själv testa och se vilket jobb det är om ni inte tror oss. Det slutar med att ni köpen jeansen för 14 500 kr som plötsligt framstår som superbilliga. Dagens fynd!

Utbildad eller ej


Det blir alltid ett jäkla hallå och rabalder när en ickeutbildad fotograf titulerar sig fotograf. Eller när en ickeutbildad journalist titulerar sig journalist. Vad krävs för att med stoltheten i behåll kunna få kalla sig själv för journalist? I det här fallet är det tveklöst om du frågar oss. Är man anställd av DN som modejournalist tycker vi att man kan kalla sig för journalist. Minst. Och det med stoltheten i behåll. Vi hade varit stolta som tuppar om ni frågar oss.

Journalist är ett yrke, inte ett bevis på vad du har för utbildning. Weekly-redaktionen föredrar intressant läsning av någon som har pennans makt framför tråkig läsning av en journalistutbildad journalist. Med andra ord, det är inte utbildningen som räknas...

Vad tycker ni?Så här står det att läsa i Wikipedia:

Journalist (av franska journaliste) är en beteckning på en person som, vanligen yrkesmässigt, samlar in och framställer material för offentliga medier. Sådana medier kan vara press (dags- och kvällstidningar samt tidskrifter), etermedier (radio och tv) eller internet.

Det finns flera olika typer av journalister, till exempel reportrar, kulturskribenter, sportjournalister, ledarskribenter, debattredaktörer, utrikeskorrespondenter, krönikörer och nyhetsankare. Många journalister syns inte utåt, exempelvis redigerare samt arbetsledare som nyhetschefer, redaktionssekreterare, nattchefer och bildchefer.


Generad Mia


Fika i backen

Visst ser hon generad och lite busig ut den där Mia? Kan det bero på dagens händelse i backen månne?

Manligt utvik


Björn Ferry "hotar" enligt Aftonbladet att vika ut sig till sommaren. Inget ont i det... men Björn, du har missat en sak... den manliga kroppen är inte mycket att visa upp. Den är faktiskt ganska ful i jämförelse med kvinnokroppen.

Eller vad säger ni tjejer?               

Vem vinner?

Modette ska kora årets bästa bloggar. Oss har ni väl röstat på? Vi har gjort en enkel analys och kommit fram till att det är stor chans att Eleonore, Modettes egen chefredaktör kommer att vinna minst två kategorier. Hon är nämligen nominerad i fem av elva kategorier. Modette-Lina fick stå undan för chefredaktören och är inte nominerad i någon kategori. Vi har försökt nå Eleonore för en kommentar men hon vägrar att svara. Lina kommer att gråta ut mot vår axel imorgon.

Vem tror ni kammar hem storvinsten?

Spara eller slösa?


 
Bilder: La Redoute samt fotat ur Amelia

Nå? Spara eller slösa? Vilken väljer ni?Naket


Den som inga byxor har, den får gå med rumpan barMia, det där var inte fashion... Är det inte dags att komma hem från skidsemestern snart? 
      

Let's go for lunch


Weeklyredaktionen ska ha möte så här på förmiddagen. Möte om just Weekly. Förstås. Nybakade bullar kommer sitta fint till frukost. Lunchen har vi funderat länge på vart vi ska intaga. Och vad vi ska intaga. Vi känner därför att vi måste sända ett officiellt tack till Sofi som nu har kommit med bästa lunchtipset. En enkel, liten lunchrestaurang så där. Runt hörnet. Precis här någonstans. Svårare än så ska det visst inte vara... så... tack Sofi.

Va? Sydafrika?

Hagalna jäntungeMia, du handla - jag traska, okej?

Vill ha och vill ha... Det är ett ytterst bortskämt beteende vi har börjat ana hos Mia. Först semestrar hon, enligt säkra källor, i Gäddädde-trakterna, sen drar hon till Åre... och som om inte det vore nog gnäller hon över obefintligt internet. När hon väl har fått sin vilja igenom börjar hennes ha-galenhet rikta sig mot ett par lila Miu Miu-klackar. Hennes enda problem med de (svindyra) klackarna är höjden. Inga problem Mia... Om du hostar upp slantarna lovar jag att traska runt i dem :)

Kärlek när den är som bäst


Åh vad vi älskar förälskade människor. Cecilia verkar nästan få nippran på sig själv när hon blir så där sentimental och kärleksfull. Weekly-redaktionen, som faktiskt kan ha känslor för annat än modebloggar (nåja, ytterst sällan men ändå...), älskar det. Mer sånt Cecilia. Heja kärleken!

Fler som är förälskade, kära, in love eller nåt?

En riktig mammaDet tar sig! :)

Halvnaket struttande


Dagens shoppingtips är tillägnat alla er som struttar omkring hemma iklädda enbart trosor och eventuellt ett linne... ty de verkar svårburna med andra paltor över. Låt oss presentera de strutt-vänliga trosorna från Buttress & Snatch/ Branten.

Någon struttsugen?

Sidentrosa med volanger

Sanningen om Hotspot-Karolina


Vi ställde fem snabba till Hotspot-Karolina:

1. Om du får bestämma... mulliga, smala eller size zero-modeller?

Jag vill inte säga antingen eller. Självklart uppmuntrar jag inte självsvält eller sjuka ideal men alla som är smala är faktiskt inte anorektiska... Beroende på vilket typ av jobb det är och i vilket medie det ska publiceras/visas tycker jag att man ska anpassa sig och använda modeller av olika storlek/stil/etnicitet som passar för just det ändamålet.


2. En stor blogg du inte läser? Varför?

Själv har jag ytterst begränsat med tid att läsa bloggar (tyvärr) så jag läser ingen av de största som Engla, Kenza, Blondinbella. Jag väljer att fokusera på de bloggar som främst handlar om mode och som jag tycker utvecklar mig inom det området. Det blir allt fler internationella bloggar på favoritlistan.


3. Om du inte var stylist och modejournalist, vad skulle du då arbeta som?
Jag har fil kand i medie- och kommunikationsvetenskap och i svenska. Innan jag började jobba med mode jobbade jag med PR och marknadsföring så det är troligtvis vad jag skulle jobba med än idag om jag inte trillat in på mode.


4. Hur mycket shoppar du kläder för varje månad?

Tråkigt svar men det varierar verkligen. Det kan på allvar gå två månader utan att jag köper en grej men sen blir det rea och då kan jag investera i kanske fem saker som tillsammans kostar 10 000. Över ett år skulle jag tippa att det kanske blir drygt 3000/månad. Inga absurda mängder med andra ord.


5. Ditt bästa stiltips?

Jag har många... Anpassa kläder efter din egen kropp. Gå på magkänsla. Inspireras är en sak kopiera en annan, jag föredrar det tidigare. Satsa på kvalitet framför kvantitet.

Jaha... då förstår vi plötsligt varför Karolina skriver så förbaskat bra... och så ställer vi oss frågan om vem vår superbloggares utländska modebloggsidoler är..? Det måste vi ta reda på. Återkommer i saken...Blondinbella goes modeblogging


Jahapp. Blondinbellas nyårslöfte verkar vara att hon ska påbörja en karriär inom modebloggandet. Nu har även hon börjat göra modekollage och komma med outfittips. Och så försöker hon sig på en karriär utomlands. Vad är det man brukar säga? Mycket vill ha mer... men inge ont i det inte!

Au naturelBilden är förstås lånad från Frida herself.

Härmed utser vi den här bruttan till årets mest naturliga modebloggare. Få modebloggare (eller andra slags bloggare med för den delen) vågar visa den osminkade sanningen. Och det gör Frida i dagsljus. Med bravur. För hon är ju lika jäkla snygg och fräsch ändå. Hampus då? Ja han är också osminkad men vi på Weekly är så old fashioned att vi anser män och kvinnor vara olika. Och att det fortfarande är ganska ovanligt med sminkade killar. Därmed ingen hyllning till Hampus. Osminkad eller ej...

Hur är det med våra läsare då? Vågar ni gå ut osminkade?

Opposites attractI den här påsen finns delar av Linns partystass.

Linn är välorganiserad, välplanerad och allt det där. Hon är nu, cirkus en månad innan the big night, färdig med hela partystassen. Weeklyredaktionen är rätt så säkra på att även underkläder, smink och frisyr är kirrat. Hennes andra hälft (nåja, i bloggvärlden i alla fall) fröken Kling kommer väl börja fundera så smått över kvällens outfit när hon sitter och lunchar... samma dag som festen går av stapeln. Vilken fest vi pratar om? Elle-galan förstås!

Vad tror ni Linn ska ha på sig?

Linda Rosing + Fadde?


Säga vad man vill om det här paret och huruvida de passade ihop eller ej. En sak har de i alla fall gemensamt. Och den saken stavas särskrivningar. Eller sär skrivningar som Linda och Fadde förmodligen hade valt att skriva det. Om inte det är ingrediens nog för ett lyckat förhållande... ja då vet vi inte... Vad mer behöver man liksom?

Engla fortsätter att provocera


Inte nog med att hon rea-shoppar samt flashar sin bara (och oförskämt platta) mage, nu provocerar hon igen. Den här gången med sin tystnad. Eller ska vi kanske kalla det återhållsamhet? Hur som helst så har hon inte bloggat sen igår morse. Vad har hänt? Är hon sjuk? Ska hon och R skiljas? (hemska tanke) Har det hänt något allvarligt med någon nära vän? Eller försöker hon skapa dramatik genom att med sin tystnad oroa oss... för att sen komma tillbaka och skriva som om ingenting har hänt? Vi känner oss nästan förnärmade.

Fast vid närmare eftertanke... kan det vara så att hon har ett liv även utanför bloggen? Ett liv med verkliga människor. Ett liv där man äter, sover, tar hand om sig själv och sin familj, umgås, nattar barn, matar barn och allt det där. Kan det vara så enkelt? Vi vet inte. Vi vet bara en värld: bloggvärlden... ;)

Stina-lee raketforskare?


Stina-lee undrar över dagens läsarexplosion. Hon har 20.000 fler besökare än vanligt och undrar givetvis varifrån de kommer. Flitiga läsare kommenterar i stil med att "Jag såg att Amanda Berg länkade till dig häromdagen. Det kanske är därför..." och "Storstadspojken (Blondinbellas pojkvän) länkade till dig igår..." varpå raketforskaren  Stina-lee svarar att varken Amanda Berg eller Nils (Storstadspojken) har fler läsare än henne, så de enda som kan ge henne fler läsare är Kenza och Blondinbella eftersom de är de enda i Sverige som har fler läsare än hon. Öööh... Om Nils råkar ha 20.000 norrlänningar då? 20.000 norrlänningar som inte har en susning om vem Stina-lee är... Nej du Stina-lee, där får du allt tänka om. En kurs i statistik kanske? ;)

Ps. Givetvis är vi glada för Stina-lees skull eftersom hon har fått en massa nya besökare. Hoppas att de stannar. Fler bloggläsare åt folket tack!

Nu har vi tröttnat på erEn något överlägsen min uppifrån norr. Som om hon inte brydde sig om oss här nere i södern. Kom hem med dig jänta!

Nej hörrni, nu är vi trötta på er globetrotters. Än den ena, än den andra är ute och flaxar och far. Vissa har dock haft vett att ta sig hem (även om samma "vissa" nu hotar med att ta cykeln och dra).  Andra är på väg. En del har inte ens hört av sig och somliga verkar helt oberört semestra i nån jäkla vattenkant som om ingenting hade hänt. När tusan kommer ni hem bloggers? Vi vill att ordningen skall återställas. Nu.

Nä nu!!

Klicka f�r att st�nga bilden
Engla har shoppat sammetskjolen för provocerande 70 kronor.

Åh nej. Engla har shoppat. Engla har shoppat många plagg. Engla har shoppat inte mindre än sex plagg. Engla har shoppat allt detta på en och samma dag. Suck! Nu blir de ilskna där ute. Nu kommer Engla få höra att hon shoppar alldeles för mycket och att hon borde ta mer ansvar och allt det där... Att det är rea-plagg för en sisådär 70:- styck har ingen betydelse. Det sticker i ögonen ändå. Och att Engla är stor nog och tjänar sina egna pengar har inte heller någon betydelse. Det sticker i ögonen ändå. För det är ju Engla. Ta det lugnt med shoppingen Engla ty Weeklyredaktionen har annat att göra än att svara på uppretade mail från dina anhängare.

Anna "Pyttis" Larsson har skaffat fru

Frun kan hänga upp gardiner och säkert annat "fruigt" också. Vi rekommenderar frun att snabbt ansluta sig till en feministisk rörelse innan Anna låter det gå för långt och bara sitter och zappar som en karl.


Sofi värsta retstickan

Först visar hon upp sin vältränade mage och sedan en påse chips. Det räcker för att reta gallfeber på hela redaktionen. Imorgon kanske vi gör samma sak här i Weekly...

Hampus outadÅrets snyggaste par?

Nu får man väl ändå säga att Hampus är outad. På riktigt. Hampus är, som ni borde veta vid det här laget, Malmökillen som har fått Frida att besöka vår trevliga stad otaliga gånger. Härligt att han är med i Sydafrika och firar nyår. Bara en sak vi inte förstår... Han var väl inte med på resan Frida? Nej, han måste ha kommit häromdagen och slutit upp med resten av familjen Fahrman inför nyårsafton. Ja så måste det ha varit. 

Stina-Lee naturell?


Stina-Lee har haft frågestund i sin blogg. En läsare ställde följande fråga...

"Jag undrar hur du får ditt lockiga hår så fint? Äre naturligt eller äre flätor? (Hoppas för allt i världen att läsaren vet att "äre" är en slarvig version av "är det"... red. anm.) om det är flätor så hur gör du dom?" (Nej läsaren påstår sig inte vara något språkgeni. Red. anm.)

...varpå Stina-Lee svarar...

"Jag får bara mer och mer självfall i mitt naturliga hår så det brukar räcka att jag kramar i det när det håller på att torka..." etc.

...varpå Weekly kommenterar:

Ja jösses ja! Stina-Lees lockar ser ju fullt naturliga ut. Speciellt mitt uppe på huvudet där allt ligger som en enda jämn våg. Bara att krama lite och vips så lägger sig håret som om det vore perfekt gjort med en locktång eller nåt. Måste vara genetiskt.

Svinkallt hos Engla

Engla avslöjar nu i sin blogg att hon har det kallt hemma. Så kallt att de förra året fick gästtofflor i julklapp. Vi har kommit fram till att det är julklappar från gäster som inte vill frysa längre. :)

Andra bloggare som vi tror är sparsamma med värmen är Hotspot (verkar ekonomisk), Rubia (ekonom!), Linn (också ekonom!) och Petra (tränar för jämnan och känner därför inte av kylan). Vi tror det är varmt och skönt hos Hannahsthlm, Annika och Frida.

Vilken temperatur har ni hemma? Vilken är den mest önskvärda?


RSS 2.0