Vilket rufs diggar ni?


Vi på Weekly ska villigt erkänna att vi inte är några höjdare på frisyrer. Eller så här: Vi lägger ner ca en minut varje dag på våra frisyrer. Nu granskar vi några andra modefreaks för att om möjligt hitta likasinnade. 


Sofi Fahrman - Hon har baske mig blivit bättre med åren. Hon påstår sig vara typen som inte orkar lägga ner tid på frisyren men vi tycker oss se en klar förbättring om man jämför med för några år sedan

Frida Fahrman - Oj, oj, oj. Här har vi tjejen som har riktiga frisörfingrar. Avundsjuka får vi nog kalla vår känsla.

Engla - Hon har turen att ha sånt där hår som är fint även utan fix. Hon ändrar ofta frisyr och färg den där Engla (om än bara småändringar) men lägger nog inte så mycket tid på fix av hår i vardagen.

Pippi - Vi har länge undrat om hon fixar håret varje dag eller om det är en en-veckas-grej hon kör. Någon som vet?

Elin Kling - Henne orkar vi inte ens kommentera. Hon har Sveriges snyggaste hår. Enligt henne själv lägger hon ca 20 minuter på frisyren varje dag. Det kan tyckas mycket men visst är det väl värt det? (säger vi som ägnar en minut...)

Mia - Aha! Där har vi det!! Det är en sån här frisyr man ska ha för att alltid se snygg och fixad ut i håret... för vi tror nämligen inte att Mia använder några 20 minuter åt håret varje morgon. Varför? Olivia.

Hur mycket tid ägnar ni åt er vardagsfrisyr?



 

Kommentarer
Postat av: Free Fashion Pia

Tala inte om frisyrer med mig....

2008-11-07 @ 08:22:12
URL: http://freefashionblogg.blogspot.com/
Postat av: Petra

Blir inte klok på den där Kling, när hon skriver att hon har en "bad hairday" och likt förbaskat ser smashing ut i håret. Ljuger hon eller?

2008-11-07 @ 08:47:00
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Nergårds-Emma

Oj, högst en minut :-) Tar kanske 15 sekunder att krama i lite vax. Men jag önskar att jag hade lite mer tid och ork att fixa med håret till vardags. Det är snyggt med flätor och sånt!

2008-11-07 @ 12:05:13
URL: http://nergardsemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0