Polisanmäld bloggerska säljer sin Macbook!


Oj. Inte trodde vi när vi slog på datorn igår morse att vi skulle mötas av värsta catfighten. En catfight internetledes skulle man kunna kalla det. Så här är det: Enligt Melissa ska Mogi ha sålt en iphone till henne, tagit emot pengarna men sen inte skickat telefonen. Vidare berättar Melissa upprört i ett blogginlägg att det här har skett minst tre gånger tidigare, med andra tjejer. I samma inlägg gör hon namedroppingen i och med att hon nu har polisanmält saken. Och polisen ska ha sagt att Mogi har gjort så här förr (Säger polisen så till "vem som helst?") Allt detta enligt Melissa.

Weekly tar avstånd från catfight, polisanmälningar och tyckande i den här saken. Och iphones... men väntar likväl spänt på uppföljningen.

Ps. Mogi säljer en svart Macbook om det är någon som är intresserad.

Kommentarer
Postat av: Jenny

haha det där med "ps Mogi säljer osv" var bland det mest ironiskt roliga jag läst på länge! Tack för den :)

2008-10-30 @ 17:23:28
Postat av: Sara S

Har läst lite om det och det verkar ju helt sjukt.. Lite märkligt att göra en sådan sak och tro man kommer undan med. Sådana saker sprids ju ganska snabbt i bloggvärlden också.. Nu vet vi ju inte om hon är skyldig men är ju ganska många som säger att hon sålt samma vara till dem så de ser ju konstigt ut iallafall. Tack för en kul blogg!

2008-10-30 @ 19:50:47
Postat av: baby loonia

hahaha @ ps

2008-10-31 @ 16:06:34
URL: http://babyloonia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0