Weekly har kartlagt er


Stina - gör sjuhelsickes snygga inlägg (bloggvärldens snyggaste?) och uppdaterar sin blogg mellan tre och fem gånger per dag. Hon döööör inte om hon inte kan blogga en dag. Stina känns trygg. Inga fylleinlägg och sällan några inlägg vid konstiga tidpunkter.

Anna - har nog bloggvärldens charmigaste och mest ödmjuka personlighet. Med henne vet man aldrig. Hon kan skriva tre inlägg per dag. Eller tio. Hon bloggar inte särskilt tidigt om morgnarna men gärna till lååångt in på nätterna.

Engla - bloggar tidiga morgnar och skriver då mellan ett och fyra inlägg. Sen tar hon siesta från bloggen och återkommer tidig kväll. Hon är aldrig nån nattsuddare den där Engla. Hon kan trycka av ett och annat mobilblogginlägg ibland men de kommer ändå inte in förrän på natten. Alla samtidigt. Det är väl hennes sätt att fylleblogga.

Sofi Fahrman - bloggar från mobilen. En stor eloge till Sofi som faktiskt lyckas med ett och annat fylleinlägg ibland. Ja ja... hon kanske inte är så jäkla full men partybilder är det i alla fall. Kul att vår modedrottning är den enda som vågar sig på det :) Förresten... en stilla undran: Borde inte Sofis blogg, som ju ändå är en av Sveriges största bloggar, kunna få en annan URL? Kanske http://blogg.aftonbladet.se/22226 kunde bytas ut till http://blogg.aftonbladet.se/sofifahrman? Hallå, ett litet undantag... 

Missa inte fortsättningen där vi bland annat har kartlagt Linn, Hotspot. Amanda, Petra och flera andra bloggare...


Kommentarer
Postat av: Att ha det gott

Det här var kul Ser fram emot mera

2008-11-04 @ 08:36:32
URL: http://rubinen777.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

haha "hennes sätt att fylleblogga"..ni är bäst.. Guldpennan måste gå till er nästa blogawards!



2008-11-04 @ 11:29:49
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Petra

Ojoj, ser med skräckblandad förtjusning fram emot att bli dissikerad av er modeorakel =) Kramis.

2008-11-04 @ 13:25:17
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Tess

Hah! Vad roligt. Hittade denna blogg via Anna.

Kul initiativ!

2008-11-04 @ 22:55:43
URL: http://egowar.se
Postat av: Stina

Vad kul att jag fick vara med. Det är så sant att jag inte "döööör" om jag inte får blogga en dag. Det är skönt med en paus ibland! ;)

2008-11-05 @ 23:24:12
URL: http://rubia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0