Elin Kling skallig?


"Oj!" Ja det är väl det minsta du kan säga Elin! Du satt med färg (mörk sådan) i håret klockan 14.59. Nu, fyra timmar senare, har du gått under jorden. Med tanke på att du har Sveriges mest avundsvärda svall lider vi nu med dig, men ställer oss samtidigt frågan här. Du kan väl bara hojta 1, X eller 2 så är du snäll?

1. Blev du så nervös att Helene gav dig ett glas rosé, som sen blev två, som sen blev tre och som allt eftersom färgen satte sig tryggare och tryggare vid dina rötter, till sist blev till en hel flaska? Och så somnade du där i frisörstolen... och vaknar snart, runt åtta sisådär, av att pappa Kling ringer och undrar varför du inte kommer hem till middagen som avtalat. Var det så?

X. Blev du så ursinnig på Helene och hennes jäkla färg att du började dra henne i håret, vilket ledde till att hon drog dig i håret, du drog ännu hårdare och vips så åkte verktyg som hårfönar, saxar, kammar och slutligen rakapparater fram? Och ni endade båda upp skalliga. Var det så?

2. Du glömde för en stund bort att du har landets största modeblogg och att hela Sveriges modefreaks sitter och håller andan just nu... I väntan på att se din nya frisyr... medan du sitter och äter middag med pappa Kling i lugn och ro. Var det så?

1, X eller 2?

Kommentarer
Postat av: Emma

hahah :D vi får väl hoppa på det sistnämnda!

2008-11-12 @ 19:32:32
URL: http://emmmis.blogg.se/
Postat av: Elisa

Tjejer - ni har hittat ett grymt koncept! Weekly är ett mästerverk utan motstycke. Ler non stop när jag läser era välformulerade inlägg. Kör hårt!

2008-11-12 @ 20:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0