Hemma hos din favoritbloggerska


Weekly har genom egna analyserande antaganden kartlagt hur din favoritbloggerska bor. Så här drömmer vi om att ett besök från Weekly skulle kunna se ut:


Elin Kling - Oj! Här var det visst rörigt. Kläder ligger lite överallt, snyggt julpynt har hon förstås. Om det är uppsatt? Nix! Men inhandlat. Skor snyggt uppställda i en kubhylla från IKEA. Snyggt när alla skor står som de ska. Kaffe? Självklart bjuder hon på kaffe. Måste bara rensa bort kvitton och MACen från bordet först. Bakat en kaka? Nej jösses, hur skulle hon hinna med det? Givetvis har hon inhandlat en god kaka från närmaste konditori. Den budas till lägenheten.


Linn Gustafsson - Här har vi en som noga har förberett vår ankomst. Inte för att hon har bakat en kaka eller så, men hon har beställt den för två dagar sen och gått och hämtat den i god tid inför vårt besök. Snygga väldoftande ljus är tända, noga utvalda prylar pryder lägenheten,  modemagasinen ligger snyggt på plats i prydliga högar, inga kläder ligger slängda och det enda som står framme är MACen. Det känns som att snyggt är ledordet här. Och välorganiserat.


Hotspot - Ja du Linn, här har du en konkurrent. Karolina har minsann slängt ihop en kaka också. Dessutom har hon också ett hem med noga utvalda prylar som osar kvalitet. Och så är hon ju också så där välorganiserad och välstädad. Det enda rum som kan tyckas vara aningen rörigt är arbetsrummet, där en massa påsar fyllda av kläder som ska lämnas tillbaka till butikerna, pryder golvet. Påsarna står dock i färgordning. Lägenheten går i ljusa färger och vi skulle vilja kalla det för stilrent med värme.


Frida Fahrman - Visst ni att Frida är värsta handyman-kvinnan? Jodå, som den motsats till fåfängan herself hon är möter hon upp iklädd blåställ och med verktygen i högsta hugg. Hon håller nämligen på att sätta upp nya köksskåp. Alldeles själv. Duktigt minsann! Vi känner oss genast hemma och får själv sätta på kaffet. Inte för att hon är oförskämd utan för hennes stora gästvänlighet. Här har vi ett snyggt hem där det syns att ägarinnan är ytterst intresserad av inredning. Den ena designmöbeln konkurrerar med den andra, och vi anar att ett hemma hos-reportage skulle sitta fint när Frida skaffar hus. Och har plockat undan kläderna.

Engla - Ja men hallå. Behöver vi skriva det här? Rosa, vitt, vitt, vitt, lantligt, hemtrevligt, varmt, ombonat och ändå stilrent. Det är Englas hus i ett nötskal. Engla har dagen till ära bakat hjärtformade muffins. Så klart. Ljusen är tända och vi blir serverade gott te i fina muggar. Här är det välstädat förotuom de grejer som det lilla busfröet Jolie drar fram.

Har ni önskemål om fler hemma hos-reportage är det bara att hojta :)


Kommentarer
Postat av: Badankornas Befrielsearme

Hur ser det ut i ditt badkar?

Postat av: anna

sofi fahrman som nog väl bor med en kille man aldrig ser henne på bild med och blondinbella kanske?:)

2008-12-02 @ 23:46:21
URL: http://annawesterlund.blogspot.com
Postat av: Caroline

Hahah shit va klockrent! Ni är för härliga

2008-12-05 @ 11:09:04
Postat av: tina

2008-12-05 @ 13:28:57
Postat av: tina

jaa, sofi fahrman och blondinbella, please!

2008-12-05 @ 13:29:51
Postat av: Therese

urkul inlägg, mera mera mera!

2008-12-05 @ 16:52:04
URL: http://thereseen.blogspot.com
Postat av: Lovisa

blondinbella & kenza kanske

2008-12-05 @ 19:22:52
Postat av: Julia

Självklart!

2008-12-05 @ 23:05:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0