Speciellt mode för mammor


Foto: Paljettshorts från Topshop.

Det finns få saker som upprör folk så mycket som när en mamma anses klä sig för utmanande. Englas sammetsleggings blev inte helt accepterade av hennes trogna läsarkrets. Om en tjej i samma ålder utan barn visar upp sig enbart i hålklippta transparenta strumpbyxor så jublas det, men när Engla tar på sig tjocka sammetsleggings blir det för mycket. Undrar om det är mammor som sätter upp dessa regler för andra mammor eller om det är de som inte har barn själva?

Tycker ni att man ska klä sig annorlunda om man har barn?

Kommentarer
Postat av: Sofi

Nej, det tycker jag inte, jag har visserligen inga barn själv men jobbar däremot som Au-pair i england och träffar därför mängder med mammor på skolgården varjedag, och det är rena rama catwalken, jag är positivt överraskad :) (vet dock inte om det är stor skillnad på kulturen här mot hemma i sverige??) I vilket fall som helst så är paljettshortsen oven super snygga!

2008-10-28 @ 21:41:38
URL: http://itchyfeetbysofi.blogspot.com
Postat av: Stina

Nej absolut inte. Snarare borde folk med barn inse att garderoben inte behöver förfulas bara för att man skaffat smått. Sen tycker jag att många av Englas läsare är så jobbiga. Vettetusan om jag själv hade orkat med allt tjafs.

2008-10-28 @ 21:44:11
URL: http://rubia.se
Postat av: Smilla

Varför då ?!? Självklart ska man klä sig som man vill INTE om man har barn eller ej.

Hur skulle det bli för dom som har mannens barn boende hos sig eller om man bara har sina barn varann helg. Får man klä sig som man vill när man inte har barna hemma och som en "mamma" när dom bor hemma hos sig ?

Nä vi mammor klär oss som vi vill när vi vill.

2008-10-28 @ 21:45:12
URL: http://smillasplats.blogg.se/
Postat av: Tina.

Man ska klä sig som man vill. Det är väl en självklarhet. Jag har inga barn än, men säg att jag hade det & någon kommenterade att jag "klädde mig opassande som Mamma" skulle jag gå i taket. Bli fullkomligt vansinnig!



Tack för en superbra blogg, btw :)

2008-10-28 @ 22:48:35
URL: http://www.tinalinatiny.blogspot.com
Postat av: mini

jag är den bästa mamman för min lille oavsett hur jag klär mig. mini

2008-10-29 @ 09:25:21
URL: http://mamamini.blogg.se/
Postat av: Bim HD

NEJ!!!

Man får klä sig HUR man vill oavsett barn eller inte. MEN, om man går ut och det ser ut som om man glömt sätta på sig något... DÄR går dock gränsen! Oavsett om man är mamma eller inte... Samt att det finns några regler... vitt och rosa med svarta strumpor och stövletter, nä...

Man klär sig som det passar - allt passar man inte i, hoppas någon talar om det för just den personen också!!!

Må så grankott...

2008-10-29 @ 20:16:21
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/index.htm
Postat av: Himeko

Man ska väl klä sig som man vill. Sedan kan det ju möjligen vara fullständigt opraktiskt med skyhöga stilettklackar och snäv kjol eller något motsvarande när man ska jaga runt efter små knattar, men det är ju upp till var och en. ^_^

2008-10-29 @ 22:19:39
URL: http://himeko.bloggagratis.se
Postat av: Miscela

Jag klär mig som jag vill... men visst får man en och annan kommentar om att man borde vara mer med barnen än att bry sig om hur man ser ut... Jag tycker det är VIKTIGARE att ta hand om sig själv när man blivit mamma... annars glömmer man nog bort sig själv.

2008-10-30 @ 09:54:49
URL: http://miscela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0