När går höstens trender i ide?


Weekly filosoferar, filurar och spekulerar om tre av höstens trender:

1. Spets - Precis som många förutspådde skedde en explosion inom spetsområdet. Det skrevs om spets så att tangenterna glödde och det fanns ingen måtta på hur glad man (läs gemene modebloggerska) var om man fick tag i de första spetsplaggen som kom ut i butikerna. Många totaldissade spets på benen men nu ett par månader senare känns ett par spetstajts som det mest naturliga i världen. Frågan är hur länge vi ska orka med den här trenden? Vi tippar på att den kommer följa med in i vårvärmen men att den till nästa höst har gått i ide. Vad tror ni?


2. Sammet
- Det här har det inte skrivits lika mycket om men likväl är det en ytterst anammad trend som vi på Weekly anar bara har börjat. Explosionen har inte kommit än men den är på väg, var så säker. Även sammet kommer finnas kvar i vår och kanske även nästa höst men sen har vi nog tröttnat, eller vad tror ni?


3. Djurmönstrat - Vilka fegisar vi är! Det snackas om djurmönstrat, det skrivs om djurmönstrat och det inhandlas djumönstrat. Varför ser vi det i så få bloggar? Varför är det så få som anammar trenden i en outfit? Vi tillhör själva den där fega ligan men lovar att från och med nu skärpa oss. Nu när man till och med kan köpa leopardtajts på Gina Tricot känns det som att tiden är inne även för den allra fegaste, eller hur?

Vilken av alla höstens trender är din favorit? Kul om så många som möjligt kan svara så kanske vi kan göra en lång lista och publicera här på Weekly.



Bild: Monkis superpopulära sammetstajts




Kommentarer
Postat av: Käthes blogg mode & skönhet hos Amelia

Paljetter kom jag på. På leggings, västar, små jackor m.m. :)

2008-10-24 @ 16:58:03
URL: http://www.amelia.se/blogg/kathe
Postat av: Frida

Ja, paljetter är verkligen min grej i höst! Men om jag ska välja mellan de tre här ovan blir det lätt djurmönster. Spets är jag sjukt less på och sammet har ännu inte kommit till Norrland och Umeå.

2008-10-24 @ 21:19:29
URL: http://www.fondoflife.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0