Weekly om idolernas kläder!

Weeklyredaktionen har betygsatt idolernas kläder. Se betygskalan längst ner för exakt definition.

Robin E
Foto: DANIEL OHLSSON
Som den rockkille han är, den där Robin E, känns hans outfit som ett naturligt om än lite tråkigt val. Plus för att skjortan är vinröd. Den, i musikersammanhang, obligatoriska sjalen känns som en alldaglig klassiker, varken mer eller mindre. Hade han varit av det kvinnliga könet hade han fått många pluspoäng för de svarta naglarna... men som den kille han är tycker vi att det hade varit bättre utan. Hur exakt tänkte du där, Robin E? Han klär yppeligt i sminkningen för övrigt.
Betyg: 3/5

Johan
Foto: DANIEL OHLSSON
Hjälp! Bort med dina blonda extensions, Johan. När vi först såg dig trodde vi att du skulle framföra något av Eva Dahlgren. Vi anar så här i efterhand att det inte var det målet du ville uppnå med din frisyr? Klädseln däremot är rockig, cool och känns jäkligt rätt på en liten parvel som du.
Betyg: 4/5

Robin B
Foto: DANIEL OHLSSON
Hmm... vad hade Robin B på sig egentligen? Inget uppseendeväckande konstaterar vi när vi nu sitter och försöker visualisera... Vit skjorta och byxor... Hur kul kan det bli liksom? Fast vi måste sannerligen sätta ett stort jäkla pluspoäng för halsbanden. Mer sånt killar!
Betyg: 2/5

Kevin
Foto: DANIEL OHLSSON
Kevins accessoarer, ja då menar vi förstås det smöriga leendet och de supersnygga silverlänkarna runt halsen, räddade hela situationen... som annars hade blivit lite väl tråkig (en del av Weeklyredaktionen faller dock inte alls för det smöriga leendet). Nu tycker vi dock att slutresultatet blev utomordentligt! Den andra halvan av redaktionen fastnade dock för hjärtat på toppen.
Betyg: 3/5

Anna
Foto: DANIEL OHLSSON
Anna bar en Paris, Kate and I-klänning som hon var jättesnygg i. Pluspoäng för att hon numera verkar ha bestämt sig för en yngre frisyr. Nästa gång vill vi gärna se henne i en vildare frisyr, mindre tillrättalagd.
Betyg: 4/5

Sepideh
Foto: DANIEL OHLSSON
Det är inspirerande att se lite färg i den här Idolomgången. Ett plus för kombinationen orange och grönt. Klädesplaggen ser tyvärr för vardagliga ut för att passa på scenen. Det blir snarare "dagens outfit" en vardag för vilken modebloggare som helst.
Betyg: 2/5

Lars
Foto: DANIEL OHLSSON
Maskeradkläder. Perfekt på en schlagermaskerad men inga scenkläder 2008.
Betyg: 1/5

Alice
bild
Söt tjej med ofta något för gulliga kläder. Så även igår kväll. Vad är det med tjejerna, vill ni bara se sockersöta ut? Lite mer powerklädsel, tack.
Betyg: 3/5


Betygskala:
1 - Nej men vad sjutton är det här?
2 - Nja, det här känns inte som vår melodi.
3 - Tja, det var väl okej. Eller trevligt som man brukar säga.
4 - Jajamensan. Där satt den!
5 - Oh yes! Utomordentligt klädval där. Man tackar!

Vad tycker ni? Håller ni med oss?


Kommentarer
Postat av: leopardia

neeje, jag tycker att lars var het ju. mer 60talskostymer och nördglasögon på unga män.

2008-11-04 @ 16:52:55
URL: http://leopardia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0