Weekly har betygsatt idolerna!


Weekly har återigen betygsatt idolernas outfits. Igår var det rocktema och då förväntade vi oss rockiga outfits. Se vår betygskala längre ner. Bilderna har vi lånat av TV4.se. Tackar!

Svart bikerjacka. Svarta jeans. Lite kedjor. Nitbälte... så klart... och så lite svart smink. Svarta coola kängor. Rockigt och rätt på. Johan Palm får 5 poäng Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Johan Palm
Jo men visst, Johan är urcool i sin rockaroutfit. Den har allt man kan förvänta sig av den typen av outfit, varken mer eller mindre. Vi hade dock önskat någon banbrytande och oförutsägbar detalj. Men akta dig lille vän så att vi inte kommer och rycker nitbältet av dig. Fast nej, hur skulle det se ut? I det här sammanhanget, gamla tanter, rycker av pojkstackarn kläderna. Nej, han får behålla det där skärpet... även om det är precis ett sånt som vi vill ha. Med nitar. Svart. Lagom brett sådär. Suck... Kedjorna räddade den förutsägbara outfiten något.
Betyg: VV 2+/5

Näääe.. asså från förra veckans 5 poängare blev den här aftonen en svag NOLLA... Trots att Lars Eriksson är min favvo. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Lars Eriksson
Nämen Lars! Kom hem till oss en fredagkväll och slå dig ner i soffan. Vi bjuder på chips och läsk. Klä dig i passande myskläder. Jaså, jaha... du är redan klädd ja. Ja men se till och kom hit nu då.
Betyg: W 1/5

Anna B mode idol 2008. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Anna Bergenhdahl
Jaaa! Igår var Anna 15 år yngre än vanligt. Ursnygg i sina tajta, glansiga brallor och höga klackar... men vart tog det rockiga vägen? Slätstruken frisyr har inget med rock att göra. Även kläderna hade lite väl lite rock-karaktär. Det var en lightversion av rock. Anna måste våga lite mer och minska perfektionen. Då blir hon mer perfekt.
Betyg: VV 3/5

Robin E mode Idol 2008. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Robin Ericsson
Kom igen Robin... Är det inte så här du går klädd varje dag? I din vardag liksom? Vad får dig att tro att vi inte vill ha mer när du entrar scenen? Nej det här var trist. Pluspoäng för dina accessoarer dock!
Betyg: VV 2/5

Robin Bengtsson Idol 2008 mode. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Robin Bengtsson
Wow! Han ser rockig ut i kajal, bandana och röda skinnbyxor. Ett stort plus för att han vågade sig på just röda. Plus för de snygga halsbanden. Robin rockar!
Betyg: W 4/5

Alice Svensson idol 2008 mode Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Alice
Äntligen fick vi se något annat än den sockersöta looken. Alice var rivig igår kväll med kort shortsdress, nitbälte och kaxiga skor. Det är en fröjd för ögat att se henne bära upp denna mycket svåra playsuit. Vem som helst hade kunnat se ut som en svart sopsäck, men det gör inte Alice.
Betyg: W 4/5

Kevin Borg Idol 2008 mode Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Kevin
Snyggt och rockigt men vi hade velat ha mer. Extrapoäng för att det inte går i helsvart.
Betyg: W 3/5.


Betygskala:
1 - Nej men vad sjutton är det här?
2 - Nja, det här känns inte som vår melodi.
3 - Tja, det var väl okej. Eller trevligt som man brukar säga.
4 - Jajamensan. Där satt den!
5 - Oh yes! Utomordentligt klädval där. Man tackar!

Vad tycker ni? Håller ni med oss?

Kommentarer
Postat av: Tess

Haha! Ni är så roliga

2008-11-09 @ 11:50:38
URL: http://egowar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0