Weekly betygsätter idolerna


Foto: Linus Hallsenius/TV4
Robin E
Lite halvcool outfit tack vare den löst hängande slipsen. Skjortan känns dock lite väl tråkig tycker vi. Den borde ha varit mer karaktäristisk (i alla fall kragen) för att kunna lyfta hela outfiten istället för att stämpla den med tråkstatus.
Betyg: 3/5

Foto: Linus Hallsenius/TV4
Robin B
Wow! Vilken utomordentligt snygg outfit. Vi älskar den! De grå byxorna, den vita tshirten med tryck och Conversen på fötterna utgör en snygg, cool och avslappnad outfit. Att han dessutom har två långa halsband gör att vi blir alldeles knäsvaga. För att citera Hotspot: Hot! Hot! Hot! Men, varför ser håret ut som en tupé? Varför så kompakt?
Betyg: 4,5/5

Foto: Linus Hallsenius/TV4
Kevin
Väst på ett tråkigt sätt. Murriga färger som går ihop. Snyggt men intetsägande. Medelhot.
Betyg: 3/5

Foto: Linus Hallsenius/TV4
Anna
Nej, nej, nej. Förutom att Annas outfit fråkig så var den även allt annat än smickrande för hennes kropp. Men mest var den trååååkig...
Betyg: 2/5

Foto: Linus Hallsenius/TV4
Johan
Vi funderade länge på om Johan mest liknande Dunderkarlsson (från Pippi Långstrump) eller om han, precis som Anders Bagge sa, hade varit en utmärkt pantomin-kille om han bara hade haft ett par vita handskar. Weeklyredaktionen kom fram till att han mest såg ut som Dunderkarlsson. Om det är positivt eller negativt? Hmm... i det här fallet får vi nog kalla det negativt. Plus för att outfiten faktiskt är ganska cool i sig. Minus för att den satt på fel kille.
Betyg: 2/5

Foto: Linus Hallsenius/TV4
Alice
Lika skönsjungande och söt som Alice är, lika stor fullträff blev det med kläderna ikväll. Den där glittriga saken (som för övrigt kommer från Manoush) väcker starkt ha-begär hos Weeklyredaktionen. Så förbaskat snygg! Vi hade dock föredragit om Alice hade valt en storlek mindre.
Betyg 5/5

Foto: Linus Hallsenius/TV4
Kevin
Svart, svart, svart... ja det kan väl aldrig bli fel. Det ska dock mycket till för att det ska bli full pott dock. Snyggt Kevin, om än lite tråkigt.
Betyg: 3/5

Foto: Linus Hallsenius/TV4
Johan och Robin E
Jisses! Weeklyredaktionen satt och spanade in de rosa jeansen kvällen innan Idol. Då satt de på en tjej. Nu entrar Idols rockkillar scenen i varsitt par rosa, stentvättade jeans... och vi formligen älskar det. Coolt som tusan! Grabbarna har dessutom matchat det alldeles förträffligt upptill. Vi jublar!
Betyg: 5/5

Foto: Linus Hallsenius/TV4
Anna
Borde hon inte haft jeans och en knuten ärmlös skjorta till den låten? Nu ser det mest ut som en blandning av Amanda Jensens barfotaknep och en oskyldig flick-Anna med vita kalasstrumpor. Blir mer barnkalas än Idolscen.
Betyg: 1/5

Foto: Linus Hallsenius/TV4
Alice
Skitsnygga skor men ganska tråkigt med röd klänning och brett skärp.Det är något som inte stämmer. Kanske är det färgen?
Betyg: 2/5

Bilderna är lånade från TV4.se


Kommentarer
Postat av: Kakan

Betygen i texterna stämmer inte med de i bilderna. Slarvigt!

2008-11-15 @ 17:19:21
Postat av: Weeklyredaktionen

Kakan! Bilderna är lånade från TV4 och vi hade uppenbarligen inte samma åsikter.;)

2008-11-15 @ 22:20:26
Postat av: Emma

haha vilken rolig blogg! Jag tyckte faktiskt att Robin B var snyggast i fredags, annars har jag inte gillat honom så mycket, men wow va snygga kläder

2008-11-16 @ 13:58:56
URL: http://rocknymph.blogg.se/
Postat av: rosenblom

Märkligt att ni inte i er bedömning haft temat i åtanke. Robin E´s första outfit matchar temat. Bengtssons löjliga frisyr borde sänka betyget betydligt.

2008-11-16 @ 21:48:48
URL: http://rosenblom.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0