Favorit i repris


Weekly har rett ut vad olika stilar heter och vad de innebär. Här uppdaterar vi er med en favorit i repris och ber er samtidigt hålla utkik efter fortsättningen...

Trendy Kling - brukar man kalla tjejer som har en högst personlig stil, med en touch av de senaste trenderna. En typisk trendy kling-klädd ser ut som att hon har slängt på sig kläderna i farten. På ett snyggt sätt.


Engly chic - kallas det när sockersött möter läder, lack och nitar. Här har vi en smakfull, klassisk stil som även den har en touch av de senaste trenderna.


Hotti spotti - brukar man kalla den lite mer exklusiva stilen. Stilren stil med en touch av det senaste. För att beskriva med tre ord: Klassisk, snygg och dyr. Och allt detta i ett snyggt litet paket med en omsorgsfullt knuten rosett runt.

Linnycasual - Uttrycket "less is more" passar bra in på linnycasual-stilen. Tänk skandinaviskt, rena linjer, basfärger och lite "tufft möter klassiskt-grejen" så har du linnycasual-stilen i ett nötskal.


Fashion bloggy - kallas den stil som egentligen inte borde få kallas stil. Själlös stil där H&M och Topshop möter Acne och Marc Jacobs. Dock på ett själlöst vis där man tar på sig det som sig bör enligt resten av modebloggvärlden.


Cissy mama - är den stil som kom till när en känd modebloggare blev gravid och fick anpassa sin klädsel efter det. Här har vi själlöshetens motsats. Den här typen vet vad en egen stil är. Därav är cissy mama-stilen grymt svår att anamma. Lyckas du är vi de första att säga grattis!


Modetty - kallar man en söt, ganska lyxig stil med smakfull missmatch och som har tagit det bästa från de senaste trenderna.


Kommentarer
Postat av: MiaShopping

Jag petar in mig själv i Fashion bloggy - för någon direkt stil har jag inte. Jag blanda hejvilt och idag är jag cowboy med väst, jeans och boots.

2008-11-12 @ 08:30:26
URL: http://www.miashopping.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0