Den nakna sanningen


Sanningen bakom fashion-mamas:

1. Alla svarta plagg har vita fläckar lite här och där. Är det inte från bebisens mjölkiga kräk så är det från 5-åringens snoriga näsa.
 
2. Strumpbyxorna har garanterat en begynnande maska i lårhöjd. Den kommer från barnvagnen när den har kånkats in och ut i bilen.

3. Solkiga fläckar runt höfterna och låren ser du garanterat på en fashion-mama. Varför? Benen, och dess sandiga skor, hänger och dinglar i ungefär den höjden när ungen sitter på höften.

4. Det går inte att ha 12-centimetersklackar på lekplatsen! Så det där med att gå på stan, fika lite, hälsa på en kompis, shoppa lite och sen gå till lekplatsen funkar bara om du har lust att göra det i gympadojor. Eller i alla fall i andra spring-och sandlådsvänliga pjuck.

5. Örhängen, armband, långa halsband och ringar är jätteroliga ting att dra i och eventuellt stoppa i munnen för bebisen eller det lilla barnet. Därför ser du få fashion-mamas med liknande accessoarer. Och gör du det vet du att de går sönder innan dagen är slut.

6. Amningsvänliga plagg är allt annat än fashionabla!

7. Att föna håret innebär ofta att barnet (om det är ett litet sådant) ständigt leker och drar ut sladden. Därför alla dessa en-minuts-uppsättningar.

8. Förfesten för en fashion-mama består av att byta en kladdig bajsblöja, torka snor och lite annat smått och gått. Och detta i galablåsa och höga klackar. Glammigt till tusen!

Så det där med att man inte kan vara modeintresserad eller bry sig om sitt utseende när man har barn är nonsens! Allt fortsätter precis som förr!

Kommentarer
Postat av: MiaShopping

7. Eller är de rädda för hårtorken så du inte kan föna alls.

2008-11-29 @ 19:12:56
URL: http://www.miashopping.com/blog
Postat av: Linda

Ha ha...ni hår så rätt så rätt. Det jobbigaste är nog att måla naglarna. Helt plötsligt ramlar någon som man måste lyfta upp med sina nyfixade naglar...ha ha:))



Sen kommer jag inte glömma när allting var nerdräglat och söndersuget;) Nycklarna, plånboken och lite annat smått och gott:)

2008-11-30 @ 10:05:49
URL: http://beyondsotsur.devote.se
Postat av: Alexandra

Mia! Ha ha... trodde bara det var Mio...

Linda! Ja det där med naglar är totalt omöjligt :)

2008-12-01 @ 09:50:31
URL: http://whattowear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0